Nagyon megszórta a Bayer a Frankfurtot - videó

Hét gól esett a meccsen.

2019. május 5. 20:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Tökéletesnek tűnő helyettest talált a Frankfurt Luka Jovic pótlására A Real Madridhoz igazoló szerb csatártehetség helyére egy szerb csatártehetség érkezett.

Bayer: A román politikusokhoz szólok Ne feledjük: ez a román politika, ezek a román politikusok. S persze éppen ilyenek az unió politikusai is, tisztelet a kivételnek. Ne feledjük: megint csak magunkban bízhatunk.
Bayer: A románokhoz Nézem az eltorzult arcaitokat a televízióban, nézem, ahogy rárontotok egy maroknyi magyarra, rárontotok egy temetőre, rárontotok a halottak nyughelyére, sírkeresztekre.
Bayer Zsolt: Vérlázító, ami történik, ennek következménye kell legyen! A Magyar Nemzet publicistája szerint a román mint nemzet nem ilyen, a heccelőket viszont felelősségre kell vonni.
Bayer: Médiafétis A Fidesz csak azért nyeri sorra a választásokat (2006 ősze óta sorrendben a kilencediket!), mert uralja a médiát, a kormánypropagandával elhülyíti a népet.
Jovic megtalálta új csapatát A szerb válogatott elhagyja az Eintracht Frankfurtot.

Manipulált képpel akarta Bayer bebizonyítani, hogy Juncker szájon csókolt egy férfit Az eredeti képen egy egészen más politikus kap tőle nem száj- hanem homlokpuszit.
Bayer Friderika: Sírógörcsökkel küzdöttem, árucikknek éreztem magam Az Eurovíziós Dalfesztivál egyformán hozott az énekesnőnek jó és rossz dolgokat.
Bayer Zsolt mutatja az új irányt: A külföldiek mellett most már a zöldeket is lehet gyűlölni A neves szakértő szerint a zöld mozgalom a globalizáció fedőszerve.
Bayer Zsolt szerint most kellene elhagynia a Fidesznek a gyáva emberekből álló Néppártot
Strache bukása egy „hihetetlenül ócska és primitív csapda volt” A Hír TV Háttérkép című műsorában Bayer Zsolt és két állandó közgazdász vendége – Bogár László és Boros Imre – a nemzetközi pénzvilág, a gazdaság és a hazai közélet furcsaságai mellett...
Allahu Akbar kiabálta a kormánypárti értelmiségi aktivista, Bede Zsolt Guy Verhofstadtnak Allah, Allahu, Brüsszelisztán, Bayer-Monsanto sorolta az Európai Unióval kapcsolatos közpolitikai elképzeléseit a Kúria épülete előtt.