Josh Brolin a gyerekével együtt jelentkezett be a Nyugati térről

Josh Brolin nagyon rácsodálkozott a közép-európai valóságra, meghatódva vette szemügyre a "háború fognyomait" Budapest házain.

2019. május 9. 18:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Sorra pusztulnak a gigantikus állatok Az elmúlt hónapokban több tucat bálna sodródott partra Amerika nyugati partjainál.

Josh Brolinnal össze lehetett ma futni a Nyugati aluljáróban Egy harmonikás le is nyűgözte ott.
Építkezés miatt lezárták a Nyugati teret, helikopterrel szállították oda a berendezéseket - GALÉRIA Légtechnikai berendezéseket emeltek az épület tetejére.
Évtizedeket vártak rá, de most már szabadulna tőle a főváros A sokáig emlegetett bakival megépült Nyugati téri felüljáró elbontása kivételes alkalmat teremtene a Bajcsy-Zsilinszky úti villamosközlekedés újraindítására.
Lebontás helyett ilyen menő hely is lehetne a Nyugati felüljáró
Lezárják a Teréz körutat a Nyugati tér környékén vasárnap délelőtt A lezárás idején a 4-es és a 6-os villamos egyik irányban sem áll meg a Nyugati pályaudvarnál.

Román válasz az "agyonvegyszerezett nyugati élelmiszerekre" Alacsony áfával terelné a románokat az egészséges ételek felé az ottani kormány, és büntetné azokat a cégeket, amelyek rosszabb termékeket árulnak Romániában, mint más országokban.
Balog Zoltán: a Magyarország elleni támadások a nyugati elit tanácstalanságát mutatják A volt miniszter szeritn a nyugat-európai elitnek kell egy ellenségkép, amelytől meg lehet menteni Európát.
A nyugati lapok már temetik a Forma-1-et A Spanyol Nagydíj után már temetik a bajnokságot.
Lépéselőnyben a Sharks a nyugati főcsoportdöntőben - videó Óriásit játszottak.
Az elmúlt kilenc évben 2800 templomot újított fel az Orbán-kormány Miközben "Európa nyugati felén sorra zárják be a templomokat."
Busás jutalmat kaphat egy francia falu rejtélyének megfejtője 2000 eurós (650 ezer forintos) jutalmat ajánlott fel egy Franciaország nyugati részén fekvő falu annak, aki segít megfejteni egy 230 éves, kőbe vésett feliratot.