Benéztek a Pixel 3a gépházába

Középhaladó ismeretet igényel a komponensekhez való hozzáférés, garanciavesztés terhe mellett. Legalább a telepet könnyű kicserélni.

2019. május 10. 11:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megszabadulhat a fizikai gomboktól a Google Pixel 4 A jackcsatlakozó elvétele és a kijelzőbe lógó szenzorsáv használata után újabb furcsa lépésre készülhet a Google: leszámolhat az okostelefonjai fizikai gombjaival.

Minden gombot nyugdíjazhat a Pixel 4 A legfrissebb kéminformációk vitatható dizájndöntést vetítenek előre: eltűnhetnek a billentyűk a Pixel 4 famíliáról érintésalapú kezelésért cserébe.
Az autóbaleseteket is érzékelheti az Android 10 Q Úgy néz ki, hogy a Google Pixel mobiljai kapják meg az automatikus balesetérzékelő funkciót, ami az autósok számára nyújthat vészhelyzetben segítséget.
Hogy került mégis jack csatlakozó a Pixel 3a-ra? A Google idei fejlesztői konferenciáján mutatta be a középkategóriás Pixeleket, kicsit meglepő módon, jack csatlakozóval szerelve. Most kiderült, miért döntöttek így.
A Google egyik appja miatt akadoznak a Pixel mobilok A Digitális jóllét lassítja a cég saját telefonjait.

Szélsebesen érkezik az Android Q a Huawei és Honor modellekre A gyártó ígérete szerint egyes készülékeik a Google Pixel mobilokkal együtt kapják meg az új Android főverziót.
Hátha ez jobban megy: bemutatta a Google a két jóárasított csúcsmobilját Miután a tavalyi Pixel 3 és Pixel 3 XL mobilok nem mentek annyira, mint arra eredetileg számított a Google, a cég most a két telefonból készített egy olcsóbb változatot is.
Itt a szuperolcsó Google Pixel és az Android 10 Az új mobil 400 dollárba kerül, az Android pedig tele van mesterséges intelligenciával.
Váratlan lépést tehet a Google, miután nem túl sikeresek a Pixel 3-ak Nincs mit szépíteni, a Pixel 3-ak nem váltották be teljesen a Google reményeit. A legújabb híresztelések szerint ezért ha nem is egyedülálló, de mindenesetre nem mindennapi lépésre szánta el magát a ...
Ennyibe fog kerülni a középkategóriás Pixel Jelentősen kedvezőbb ársávban érkeznek a Google középkategóriás megoldásai, mint a hagyományos Pixel széria modelljei.
Nem viszik a Pixel mobilokat Nem volt rossz negyedéve az Alphabetnek, de így is alulmúlta a várakozásokat. Tavaly jobban fogytak a Google telefonok, mint 2019 elején.