Washington Post: Orbánnak semmi keresnivalója Trumpnál

A lap véleménycikke szerint a magyar miniszterelnök kiemelkedik a demokráciaellenes politikusok sorából.

2019. május 10. 12:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Washington Post szerint Kim Dzsongun kismiska Orbánhoz képest Kifejezetten szórakoztató látni, hogy a hírhedten bevándorláspárti Washington Post mennyire nem tud mit kezdeni azzal, hogy Orbán Viktor meglátogatja Donald Trump amerikai elnököt.

Csak Európából 22-en előzték meg Trumpnál Orbánt Orbán hosszú sort várt ki, még a visegrádi országok vezetői közül is utolsóként megy Trumphoz Washingtonba.

Friss hírek
"Az izmok elfáradnak, nincs pihenés" A kihívás félidejénél járva azt a tanácsot tudnám megfogalmazni, hogy ne edzünk ennyit egymás után - tartsunk néha pihenőt. ...
Betegségek, amelyektől a nők retteghetnek Számos oka lehet, hogy a nők hajlamosabbak bizonyos betegségre, mint a férfiak: ennek hátterében anatómiai és biológiai tényezők is szerepet játszhatnak. Milyen betegségekre, problémákra fogékonyabbak a nők? ...
Fiatal pasik hajtanak Gregor Bernadettre Három év múlva ötven lesz, mégis férfiak ezrei rajonganak érte. Egy ideje pedig a jóval fiatalabb pasik is bepróbálkoznak Gregor Berninél, aki a Borsban indokolja meg, hogy miért ad nekik kosarat.
Rejtélyes eltűnés Maglódon: Mobil vezethet a vállalkozó nyomára Immár 11 napja nem ad életjelet magáról a luxusautók felújításával foglalkozó maglódi vállalkozó. A Bors által megkérdezett szakértő szerint Pintér Gyula eltűnésének körülményei nem sok jóra engednek következtetni.
Napi horoszkóp - május 21 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Paul: Ausztriában nem kell megijedni

Trump elnökként már több mint 10 ezerszer nem mondott igazat A Washington Post adatbázisa szerint napi 12-szer tesz hamis vagy félrevezető állítást.
Kiszámlázta Észak-Korea a börtönben kómába esett amerikai diák ápolását Kétmillió dollárt kért Otto Warmbier ápolásáért Észak-Korea a The Washington Post szerint. A számlát Trump megbízottja elvitte Washingtonba, azt nem tudni, hogy kifizették-e.

Top hírek:
Vonzóbbak a karrierlehetőségek az Erasmus+ programban résztvevőknek A program segíti a diákokat a gyorsabb elhelyezkedésben.
Újra működik az ásotthalmi határátkelő A probléma hétfőn 7.30-kor jelentkezett.
Rejtélyes módon tűnt el Gyula, a maglódi luxusautó-szerelő Kutyáját Szlovákiában találták meg.
Timmermans beszéde az 50-es, 60-as évek Magyarországát idézte meg Az MSZP-nek nyomokban sincsenek olyan elképzelései, amelyek hagyományosan jellemzők a magyar vagy az európai baloldalra.
Újraindult a vasúti forgalom Mezőkovácsháza és Mezőhegyes között Eltávolították a megrongált jelzőoszlopot.
Kurz kirúgja a szabadságpárti belügyminiszterét, a párt összes minisztere felállt Ezzel vége lehet a közös kormányzásnak.