Hamarosan Magyarországon is elindulhat az Apple Pay

A cég 2014-ben mutatta be a digitális pénztárcát, ami állítólag nálunk napokon belül debütál.

2019. május 11. 17:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az Apple Pay Magyarországon: 10 nap alatt 250 ezer tranzakció Bár csak május végén tette Magyarországon elérhetővé az OTP Bank az Apple Pay érintéses mobilfizetési szolgáltatást, az első tíz napban már több mint 60 ezer kártyát regisztráltak az ügyfelek.

A Revolutnál is indul az Apple Pay Folytatódik az Apple Pay idei futótűzszerű terjedése. A támogatott pénzintézetek listájához most a Revolut csatlakozott, amely pár héten belül ügyfelei többségének kínálhatja fel a fizetési szolgáltat...

Friss hírek
Megújul Pécs legnagyobb rendelőintézete A csaknem 600 millió forint összértékű beruházást javarészt fejlesztési forrásokból finanszírozzák.
Éger István: "elszakadt a cérna" Valljanak színt - kéri a Magyar Orvosi Kamara az orvosoktól, miután a megegyezés ellenére sem kapták meg a kormánytól, amit ígértek nekik. ...
A Dóra és az elveszett Aranyváros sztárpalántája lehet a tinik új bálványa Isabela Moner megkapta a kiugrási lehetőséget, a kritikusok szerint pedig nagy jövő áll előtte.
Az éjszakai csípőfájdalom okai Az állandó csípőfájdalom nem csak napközben okoz gondot, sőt: bizonyos betegségek esetén éjszaka erősödnek fel a panaszok, ami a beteg pihenését is ellehetetleníti. Milyen problémák lehetnek ezek, és hogyan kezelhetőek? ...
Kálmán Olga hírportált és rádiót indítana Budapesten Azt sem zárja ki, hogy egy nyomtatott lapot is tudna finanszírozni a főváros, hogy ellensúlyozza a fideszes média túlsúlyát.
Az ország, ami a Föld mind a négy féltekéjére benyúlik Az Egyenlítőtől északra is van és délre is, a nullás hosszúsági körtől keletre, és nyugatra is. És még csak nem is ez az egyetlen különlegessége 33 korallszigetből álló országnak.

Heteken belül jöhet az Apple Pay az Ersténél Heteken belül már akármelyik, arra alkalmas okos eszközzel egy érintéssel fizethetnek az ügyfelek bármilyen lakossági Erste bankkártyával - közölte lapunkkal az Erste Bank kommunikációs osztálya. Ez.....
Rákapcsolt a terjeszkedésre az Apple Pay Néhány héten, de legfeljebb pár hónapon belül összesen további 9 európai ország csatlakozhat az Apple Pay fizetési szolgáltatáshoz. A hivatalos megerősítést egyelőre csak részben nyert listán állítóla...
Napokon belül indulhat Magyarországon az Apple Pay A MacRumours információi szerint hazánkon kívül a luxemburgiak készülhetnek még az iPhone-os fizetésre.

Top hírek:
Luxemburgba vagy Máltára megy a Fradi, ha továbbjut a BL-ben, Debrecen-Roma lehet az EL-ben Kihúzták a futball-BL második selejtezőkörének lehetséges párosításait. Kedvezőnek tűnik a Fradi számára.
Ferihegy nem tudott gépeket fogadni és indítani Bécsbe és Pozsonyba terelték az érkező repülőket.
Másodfokú figyelmeztetést adtak ki felhőszakadás miatt több megyére Többfelé várható zivatar, felhőszakadás, esetenként szélrohamok.
Ki nem találod, mi volt Majka foglalkozása, mielőtt híres lett - Az esti műsorban vallotta be Majka a Bezár a bazár! forgatásán mondta el, mivel foglalkozott, mielőtt befutott volna.
A Suzuki szerint ők hőségriadóban is egészséges munkakörnyezetet biztosítanak a dolgozóiknak Egy MSZP-s képviselő korábban az esztergomi autógyár kerítéséhez láncolta magát, a dolgozóknak egészségesebb munkakörülményeket követelve.
Lezárták a ferihegyi repteret, nem tudtak leszállni a gépek Rendkívüli javítási munkákat végeztek az 1-es futópályán.