Ritkaság: Michael Jackson két fia közös fotót posztolt

Pontosabban a báty, Prince Jackson posztolta, hogy a diplomaosztójára elment 17 éves öccse, Blanket is. Nézze meg a két Jackson-fiút!

2019. május 14. 12:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hét hónapig bírta a vegán életet Samuel L. Jackson Megpróbálkozott a húsmentes életvitellel, de kórosan lefogyott miatta, ami majdnem egy szerepébe került.

Gagyi mami - Mint két tojás - július 12., péntek, 22.00 Ajánló - Szereplők: Martin Lawrence, Brandon T. Jackson, Faizon Love, Jessica Lucas, Michelle Ang
Samuel L. Jackson is beszállt a Fűrész 9-be Chris Rock ismerős arcot kap maga mellé az új Saw-részbe.
Hipervándor - július 16., kedd, 19.00 Ajánló - Szereplők: Hayden Christensen, Samuel L. Jackson, Diane Lane, Jamie Bell, Rachel Bilson #filmekegesznap
Samuel L. Jackson és Chris Rock főszereplésével készül a Fűrész reboot Hivatalosan is megkezdődtek az újragondolt horrorfilm munkálatai a Lionsgate műhelyében.
Perelnek Michael Jackson rajongói Beperelték Michael Jackson rajongói azt a két férfit Franciaországban, akik azzal gyanúsítják a popsztárt, hogy szexuálisan zaklatta őket. Wade Robson és James Safechuck a Leaving Neverland című dokum...

Pert indítottak Michael Jackson rajongói Az ellen a két férfi ellen, akik arról beszéltek, hogy a popsztár zaklatta őket.
Michael Jackson valójában a saját nővére - bizarr teóriák a pop tíz éve elhunyt királyáról Bizarr művészet - ezt a címet viseli sorozatunk, melyben világhírű alkotók (legyenek azok írók, festők vagy épp színészek, zenészek) megdöbbentő, megbotránkoztató, sokszor sötét titkairól rántjuk le a...
Michael Jackson meztelenre vetkőzött egy Playboy-nyuszi előtt Ola Ray szaftos részleteket ígér hamarosan megjelenő könyvében, amelyben szó lesz arról, mi történt közte és a pop királya között az öltözőben.
10 éve halt meg Michael Jackson, rajongók százai siratták A pár hónapja megjelent botrányfilm ellenére sokan lerótták tiszteletüket egykori kedvencük előtt.
Jacko maximum csak társasjátékozott a gyerekekkel Tíz éve, hogy meghalt Michael Jackson, emiatt rajongók özönlötték el az Erzsébet téri Jackson-fát, hogy leróják kegyeletüket.
Elszúrták Samuel L. Jackson poszterét az új Pókemberhez, viccesen reagált rá Egyik fotón jobb, másik fotón bal szemén van a szemfedő.