Ritkaság: Michael Jackson két fia közös fotót posztolt

Pontosabban a báty, Prince Jackson posztolta, hogy a diplomaosztójára elment 17 éves öccse, Blanket is. Nézze meg a két Jackson-fiút!

2019. május 14. 12:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Orgiák, drogok, világsztárok - Sosem látott fotók a Studio 54 legdurvább estéiről A legendás amerikai diszkó privát felvételei, ahol többek között Cher, Mick Jagger, Michael Jackson és Donald Trump tivornyázott. Nem is akárhogyan!

Michael Jackson 22 éves fiából sármos pasi lett - Így néz ki most Prince Friss felvételeket mutatunk Michael Jackson nagyobbik fiáról.
Rá se ismersz Elvis Presley lányára - Jacko felesége volt - Fotók Túl van már az ötvenen az egykori szexszimbólum, Michael Jackson nagy szerelme.
Új film várható az Amélie csodálatos életének 20. évfordulójára A rendező, Jean-Pierre Jeunet Peter Jackson nyomán indult el, amikor kitalálta a folytatást.
Michael Jackson legkisebb fia rendesen megnőtt Blanket Jacksont körülbelül szökőévente lehet látni.
Charlize Theron 7 éves, örökbefogadott kislánya transznemű Idősebb gyereke, Jackson fiútestbe született, de lánynak érzi magát. Theron eszerint neveli.

Mondtam a kínainak, odaadom neked az ütőmet, azzal pörgess ekkorát Pingi, a ravasz róka, megannyi, minden pont után hangosan sikítozó kínai, aki az anyaországból jött, hogy a kedvencének szurkoljon, Michael Jackson arc poeticája, Puskás Ferenc, Huszti Szabolcs, a mag...
Michael Jackson volt testőre is meg akar szólalni a popsztárt ért vádakkal kapcsolatban Azt mondja, ő mindent tud az énekes magánéletéről.
A pedofilvádak ellenére mégis elkészítik a Michael Jackson-musicalt Az előbemutatót lefújták, mert az alkotók szerint is hihetőek a vádak, most mégis azt mondják: nem bírók ők, hogy ítélkezzenek.
Pókember: Idegenben - két új kép is érkezett Póki legújabb kalandjához Samuel L. Jackson is visszatért az újraforgatásokra.
Nyomoznak Michael Jackson gyerekei apjuk vádlói után Kétségtelen, hogy a Michael Jackson molesztálási ügyeiről szóló, Leaving Neverland című dokumentumfilm hatalmas port kavart. Olyannyira, hogy az egykor ikonként tisztelt zenészt mára sokan kitörölnék ...
Jackson és Madonna egykor randizgattak - Kiderült, mi tette tönkre románcukat A világ legnagyobb sztárpárja lehettek volna, ha ez nem áll közéjük.