Dauntless - jövő héten jönnek a konzolos kiadások

A PC-s verzió pedig költözik az Epic Games Store-ra.

2019. május 14. 14:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

E3 2019: Év végéig lesz heti ingyen játék az Epicnél A platform indulásakor még havi rendszerességgel érkeztek az ingyen bezsákolható címek, ám a májusi Epic Games Store Mega Sale óta már hetente kapunk új játékot, és úgy néz ki, hogy ez 2019 végéig így...

E3 2019 - különálló játékként is megjelenik az Auto Chess Az elmúlt évek legnépszerűbb modja külön is megjelenik, de a Steamet (nyomós okkal) elkerüli. Bizony, Epic Games Store-exkluzív lesz.
A Take-Two főnöke szerint a Fortnite-nak nem volt hatása a játékiparra Strauss Zelnick szerint a játék maga nem sokat csinált az iparral, de az Epic Games Store majd szépen megkeveri a szószt.
Megjelent a PC-s Journey A mai naptól nem PlayStation-exkluzív az érzelemgazdag Journey, a thatgamecompany fejlesztése már elérhető az Epic Games Store-ban. A különleges alkotások rajongóinak kihagyhatatlan ezen a platformon ...
A Windows Store-ra költözik a Metro Exodus? Váratlanul a Microsoft beizzította a Metro Exodus Windows Store-adatlapját, ami arra enged következtetni, hogy hamarosan lejár az Epic Gamesszel között Epic Games Store-exkluzivitás.
Ingyenes játékok péntek estére Az Epic Games Store és a GOG is meglepett bennünket egy-egy ingyenes játékkal a hétvégére, ezeket ráadásul meg is tarthatjuk, nem csak próbaidőszakokról van szó. Egy dungeon crawler és egy kalandjáték...

Napokon belül PC-re is megjelenik a Journey A különleges program eddig PlayStation exkluzív volt, hamarosan azonban elérhető lesz az Epic Games Store-ban.
A Metro Exodus az Epic Games Store-ban futotta a legnagyobbat A THQ Nordic szerint a Metro Exodus PC-s eladásait nem befolyásolta az Epic Games Store-os balhé, a digitális eladások terén ez a platform vitte a prímet.
Epic Games Store - változott az ingyen játék, és ezt most tényleg érdemes letölteni A Stories Untold ment, és ahogy ígérte az Epic, most nem kellett két hetet várnunk a cserére.
Az Epic Games Store letiltja a vásárlást, ha sok játékot veszel túl gyorsan Az EGS védelmi rendszerének van egy nagyon kellemetlen mellékhatása, ami egy streamer balszerencséje okán vált nyilvánvalóvá.
Epic Store Mega Sale - hova tűntek a játékok? Megkezdődött az Epic Games Store első nagy leárazása, amely gyakorlatilag az itt meglelhető összes játékot érinti. Igen ám, de az akció idejére néhány kiadó eltávolíttatta a saját címeit a platformról...
Két játék ideiglenesen eltűnt az Epic Games Store-ból a leárazások miatt Az Epic Games Store első leárazása során a platformon megtalálható összes játék kedvezményesen szerezhető be, de ez bizony nem minden kiadónak ideális.