25 éve szerezte pályafutása első pole-pozícióját Michael Schumacher

Parc Fermé: 25 éve szerezte pályafutása első pole-pozícióját Michael Schumacher

2019. május 14. 18:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Olasz és hazai győzelem, Mick Schumacher a 6. A szombati főfutamot Luca Ghiotto, a vasárnapi sprintversenyt pedig egy kései előzéssel Jack Aitkent nyerte Silverstone-ban, míg Michael Schumacher fia három ponttal távozhat a brit helyszínről.

F1-Archív: Schumacher behúzza az 50.-et Michael Schumacher többször is a hírek középpontjába került július 1-jén, nézzük, hogy mik foglalkoztatták az F1-es közvéleményt ezen a napon az elmúlt jó húsz évben.
Végleges döntést hozott Michael Schumacher családja Az egykori világbajnok autóversenyző felesége, Corinna így látja a legjobbnak.
Elárverezik a legbotrányosabb Ferrarit Az idei F1-es szezonzáró után viheti haza valaki azt a 2002-es Ferrarit, amelynek eszmei értékét tovább emeli a tény, hogy pontosan mely versenyeken is használta azt Michael Schumacher.
F1-Archív: Raikkönen tökéletes futama Mika Hakkinen és Michael Schumacher is aratott fontos győzelmet ezen a napon, Nico Rosberg és Lewis Hamilton között pedig fagyos lett a levegő - íme július 16-a F1-es hírei a 21. századból.
Frusztráció, öröm, baleset: így szólt a csapatrádió Silverstone-ban Parc Fermé: Frusztráció, öröm, baleset: így szólt a csapatrádió Silverstone-ban

Buemi mindenkinek odapörkölt az időmérőn, Vergne a 10. rajthelyen is közel a címvédéshez a Formula-E-ben Parc Fermé: Buemi mindenkinek odapörkölt az időmérőn, Vergne a 10. rajthelyen is közel a címvédéshez a Formula-E-ben
Motorsport reggeltől estig: íme a szombati program Parc Fermé: Motorsport reggeltől estig: íme a szombati program
Ricciardo megkérdezte Norristól, hogy szőrösödik-e már ott lent Parc Fermé: Ricciardo megkérdezte Norristól, hogy szőrösödik-e már ott lent
Vettel, Leclerc és a Ferrari SF90 Stradale Parc Fermé: Vettel, Leclerc és a Ferrari SF90 Stradale
Most már az F1 saját zeneválogatásába is belehallgathatsz! Parc Fermé: Most már az F1 saját zeneválogatásába is belehallgathatsz!
Hátborzongató, ahogy az egész amfiteátrum énekli a portugál himnuszt Monteirónak Parc Fermé: Hátborzongató, ahogy az egész amfiteátrum énekli a portugál himnuszt Monteirónak