Red Bull: Értékes adatgyűjtés és váltóhiba

Barcelonában maradt a mezőny a Spanyol Nagydíj után is, hogy egy kétnapos tesztelés során új alkatrészeket próbálgassanak, így tett a Red Bull is. Bár technikai hiba is adódott, fontos adatgyűjtés zajlott.

2019. május 15. 8:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Júniusban jöhetnek a 2021-es szabályok Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke szerint júniusban végre aláírják a végleges, 2021-es szabályokat azután, hogy mindenki azon volt, hogy erre a lehető legkésőbb kerüljön sor.

F1-es pályán folytatódik Vogel Adrienn szezonja Hétvégén az ausztriai Red Bull Ringre érkezik a Kia Platinum Cup mezőnye. A lengyel sorozat egyetlen női tagja, Vogel Adrienn bizakodó a folytatással kapcsolatban, a hungaroringi első fordulón ugyanis...
Red Bull: Nem fog mindenhol nyerni a Mercedes Öt versenyhétvégéből ötöt húzott be a címvédő gárda a 2019-es szezon kezdete óta, de Christian Horner nem hinné, hogy év végéig folytatódik a Mercedes hatalmas dominanciája.
A Renault-főnök elismerte, hogy gyengék 2019-ben eddig maradéktalanul csak a Mercedes lehet elégedett. A Red Bull-Honda ugyan egészen jól teljesít, a Ferrari és a Renault azonban eddig óriási betli. A franciák elismerik, sehol nincsenek.
Neymar is beköszönt a Red Bull új motorhome-jába Parc Fermé: Neymar is beköszönt a Red Bull új motorhome-jába
A sportágat féltik a Mercedes dominanciájától Kész, vége, ennyi Legalábbis ami a többoldalú világbajnoki harcot illeti! Miután a Mercedes az idei ötödik futamon is dupla diadalt aratott, a Ferrarit pedig immáron a Red Bull is elkalapálta, immáron...

Verstappen: Reálisan csak a Ferrarik legyőzhetőek A Red Bull holland pilótája beférkőzött a két Ferrari közé, sőt, majdnem Sebastian Vettelt is legyőzte, de így sem boldog a negyedik rajtkockával, mert a Mercedes nagyon távoli célpont maradt.
Verstappen: Ez még nem elég a győzelemhez Max Verstappen szerint hiába a Red Bull fejlesztései a Spanyol Nagydíjra, valós esélyük legfeljebb Monacóban lesz a futamgyőzelemre. Gaslynak is a kedvére tett a Red Bull az új fejlesztésekkel.
Marko: Csak Verstappen hibátlan Tavaly folyamatos bakizással kezdte az esztendőt Max Verstappen. A Red Bull főtanácsadója szerint viszont az idei év ennek éppen ellentettje, kizárólag a holland nyújtott tökéletes teljesítményt.
Fotók és videó a Red Bull és a Toro Rosso új, gigantikus motorhome-járól Parc Fermé: Fotók és videó a Red Bull és a Toro Rosso új, gigantikus motorhome-járól
Nem készül forradalmi újításokkal a Red Bull A következő versenyhétvégére, Barcelonára legalábbis biztosan nem. Az energiaitalosok csapatfőnöke beszélt a fejlesztésekről, Max Verstappen pedig a hétvége célját osztotta meg a nagyközönséggel.
Verstappen nem elsőszámú a Red Bullnál Max Verstappen eddig sokkal jobban teljesít csapattársánál, de tagadja, hogy ez azért lenne, mert a Red Bull előnyben részesíti őt Pierre Gaslyval szemben. A holland a Mercedes erejére is kitért.