Befejezték a nyomozást a Badacsonyban agyonvert férfi ügyében

Két szabolcsi férfi ellen halált okozó és súlyos testi sértés, illetve ittas vezetés miatt nyomoztak.

2019. május 15. 11:08

A cikk folytatása...Friss hírek
Patai Mihály az új tőzsdeelnök Patai Mihályt, a Magyar Nemzeti Bank alelnökét választotta meg a Budapesti Értéktőzsde új elnökének a BÉT közgyűlése kedden, a vezérigazgató továbbra is Végh Richárd - közölte a tőzsde az MTI-vel
Nemzetünk integráns részei az őshonos nemzetiségek
Hír: Orbán nyakig benne van az osztrák kormányt elsöprő botrányban Válaszokat vár az MSZP a miniszterelnöktől arra, hogyan ismerte meg az osztrák kormányválság kirobbanásában érintett Heinrich Pecinát, mikor állapodott meg vele a Népszabadság Mészáros Lőrincnek történő átjátszásáról. Azt is tudni akarják, Orbán mennyire mélyen keveredett bele az osztrák kormány lemondásához vezető botrányba - jelentette be Harangozó Tamás.
Elhalasztották egy súlyosan beteg pécsi férfi kilakoltatását A férfit és feleségét devizahitele miatt lakoltatták volna ki, ezt most novemberig elhalasztották.
Saját elnöküktől határolódtak el a győri bírák Nyilatkozatot adott ki a Győri Ítélőtábla 26 bírája, mert nem értenek egyet saját vezetőjükkel.
Annyira bátor volt, hogy záróvonalon előzte meg a rendőrautót Jutalmul 3 hónapra elvették a jogsiját.

Sűrítik a hajójáratokat Fonyód és Badacsony között Beindult balatoni hajózási szezon tavaszi menetrendje.

Top hírek:
Vágó Gábor: "Meg lehet állítani, hogy az EU finanszírozza az orbáni rendszer kiépítését" Az LMP listavezetője, Vágó Gábor szerint nem szabad olyan tagországoknak uniós pénzt adni, amelyek a saját oligarcharendszerüket építik ki úgy, hogy nincs érdemi vizsgálati lehetőség. A döntést azonban nem Brüsszel kezébe adná. EP-listavezetői interjú-sorozatunk soron következő része.
Tűz volt a Westendben Az épület több üzletét is kiürítették.
Átszúrták egy férfi arcát Miskolcon A rendőrség nagy erőkkel nyomoz. Nem tudják egyértelműen eldönteni, hogy a támadók kést használtak, vagy más eszközt.
Izrael és a Hamász féléves tűzszünetről állapodott meg Izrael és a Gázai övezetet uraló Hamász radikális iszlamista szervezet megállapodásra jutott egy féléves tűzszünetről - jelentette az izraeli tizenkettes kereskedelmi tévécsatorna esti híradása hétfőn
Építőkockákat találtak egy Szekszárdon elhunyt férfi testében Az értelmi fogyatékos, állandó gondozásra szoruló férfit tüdőgyulladással kezelték. A boncolás során a gyomrából és a nyelőcsövéből is fakockák kerültek elő.
Félidejénél tart a Keleti pályaudvar felúíjtása A régi, 10 éves utastájékoztatót is lecserélik, a helyére korszerű LED-panel kerül.