Drágulnak a repülőjegyek, ha az EU meglépi, amit egy kiszivárgott tanulmányban írnak

Az Európai Bizottság megrendelt egy klímaváltozás-tanulmányt, amelyben azt modellezték, milyen hatással lenne, ha a most adómentes kerozinra adót vetne ki az EU.

2019. május 15. 12:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Bírálta az osztrák kancellárt Jean-Claude Juncker Az Európai Bizottság távozó elnöke szerint nem megalapozottak az osztrák kancellár vádjai az EU-val szemben.

Alsónémedi, Szeged, Veresegyház - Újabb 63 település nyert ingyenes wifit az EU-tól Az Európai Bizottság kihirdette a második - idén áprilisi - WiFi4EU pályázati felhívás eredményét. A több mint 10 ezer pályázó közül a Bizottság 3400 települést választott ki és részesít...
Az Európai Bizottság nem hogy nem támadja, de még üdvözli is a babaváró támogatást Pedig a kormány azt hirdeti, hogy támadják.
A legrosszabbra készül az EU Trump részéről Donald Trump amerikai elnök meghosszabbíthatja az Európai Unió (EU) járműiparát sújtó védővámokról szóló döntés meghozatalára eredetileg május 18-án kijelölt határidőt - mondta az Európai Bizottság...
Hollik: Ha Brüsszel tagadja az egyeztetések tényét, a kormány kész nyilvánosságra hozni a jegyzőkönyvet A kormány szerint az Európai Bizottság hiába próbálja tagadni, hogy támadja a babaváró támogatást.
A kormány azt terjeszti, hogy Brüsszel támadja a babaváró támogatást Az Európai Bizottság szerint szó sincs ilyenről.

Elégedetlenek a választók a régi középpártokkal A multinacionális cégek számára mindegy, ki lesz az Európai Bizottság új elnöke.
Árnyékkampányt folytat a Brexit-főtárgyaló Barnier Michel Barnier az Európai Bizottság Brexit-ügyi főtárgyalója is indulhat az európai bizottsági elnöki posztért.
Babis: a biztonság, a migráció, az ET és az EB viszonya a legfontosabbak A biztonság, a migráció, valamint az Európai Tanács és az Európai Bizottság viszonya azok a kiemelt témák, amelyek az Európai Unió következő ötéves időszakában a legnagyobb figyelmet fogják igénye...
Juncker: Örülök, hogy Orbán szerint jó a személyes kapcsolatunk, én is így érzem Az elmúlt öt évét értékelte az Európai Bizottság elnöke. Egy dologra büszke, két dolgot sajnál.
Ránézhet Brüsszel az "Apple adóra" Márciusban panaszolta be a Spotify az Apple-t versenyellenesnek mondott tranzakciós díjai miatt, és az Európai Bizottság kész vizsgálatot indítani.
Juncker: Elvesztettük a kollektív libidónkat Az Európai Bizottság elnöke szerint az európaiak már nem szeretik úgy egymást, mint a második világháború után, pedig manapság könnyebben jönne a szerelem. Nem lehet minden problémáért Brüsszelt hibá...