Wow: megérkezett a Stranger Things témájú Lego

A készlet 2 287 elemből áll

2019. május 15. 12:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

E3: 2019 - Bejelentésre készül a Netflix A Stranger Things mellett úgy tűnik, hogy egy másik sorozatukból is videojáték készül.

50 magyar iskolás csapat indul harcba a nemzetközi Lego-robotépítő versenyen Idén Magyarország rendezi a nemzetközi Lego-robotépítő verseny döntőjét, amelyre ebben az évben ötven magyar iskolai csapat készülhet. A nemzetközi verseny világszerte összesen több mint 60 ezer fiat...
Magyarországról korábban ez még senkinek nem sikerült Szabó Máté az első magyar, akinek a rajongói ötletéből a LEGO hivatalos szettet gyártott. A Mickey egeres Steamboat Willie születéséről az alkotó mesélt nekünk.
Top 15 - a legjobban várt képregények Stan Lee, Stranger Things, Asssassin's Creed, Deadpool, Aliens, Sandman... Szemrevételeztük nektek a közeljövő legfontosabb képregénymegjelenéseket.
A Thor és az X-Men írója csinált egy filmet, a Stranger Things meg a sarokban pislog A Világ peremén című filmben pár kiskölyök elmegy egy nyári táborba, amit egy kicsit megzavar a földönkívüliek inváziója.
Irányítható Star Wars-os droidokkal erősít a LEGO A nemzetközi Star Wars-nap alkalmából vadonatúj készletet jelentett be a dán vállalat.

Akciófigyelő: Humble LEGO Games Bundle (PC) Közel két hétig elérhető még a 8 játékot tartalmazó csomag, érdemes lehet elgondolkodni a vásárlásán.
Hallott már a Lepin cég Star Wars játékszettjeiről? Pedig jól futottak a letartóztatásokig Kínában a rendőrség leleplezett egy bűnözői csoportot, amely 30 millió dollár értékben gyártott és adott el hamisított Lego játékszetteket.
Látássérült gyerekeknek fejleszt Braille-építőkockákat a Lego
Valójában két Stranger Things játék halt meg a Telltale-lel együtt Egy a stúdió munkásságába illeszkedő kalandjátékról eddig is tudtunk, de arról nem, hogy volt egy második projekt.
Idén is a LEGO a húsvéti slágertermék A közelgő húsvét miatt minden évben megemelkednek a játékok eladásai az Extreme Digitalnál.
Szinte biztos, hogy készül egy új LEGO Star Wars játék A Star Wars Celebrationön készült interjú közben szólta el magát Matthew Wood az új programot illetően.