Wow: megérkezett a Stranger Things témájú Lego

A készlet 2 287 elemből áll

2019. május 15. 12:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Pillanatok alatt elkapkodták Millie Bobby Brown Converse kollekcióját A Stranger Things sztárja cipőtervezőként aratott sikert

Különleges Stranger Things-reklám jelent meg a New York Times-ban Összeállt egy újsághirdetés erejéig a Google és a Netflix. A promóció nem elsősorban a tartalma miatt érdekes, hanem inkább azért, ahogyan el lehet olvasni.
Csinos nővé érett Uma Thurman és Ethan Hawke lánya - Fotók Maya Hawke az egyik új szereplő a Stranger Things című sorozat frissen indult harmadik évadjában.
Évadkritika: Stranger Things - 3. évad A hawkinsi srácok harmadjára is elhozták nekünk a hamisítatlan Stranger Things-élményt, noha ez nem mindig volt egyértelmű az új évad alatt.
A Stranger Things sztárja is csatlakozhat a Marvel szuperprodukciójához A legfrissebb pletykák szerint Millie Bobby Brown is fontos szerepet kap majd a The Eternalsban.
Új LEGO készlet a motorosok nagy örömére A LEGO Csoport bemutatta a legújabb LEGO Creator Expert készletet, a Harley-Davidson Fat Boy modellt, amely világszerte 2019. augusztus 1-jétől válik elérhetővé a LEGO Store üzletekben.

A LEGO látni akarja, hogy szerinted milyen géppel mehetnénk a Marsra A NASA és a LEGO összeálltak egy kis kreatív esemény kedvéért.
Így nézne ki a Stranger Things klasszikus animeként Egy rajongó a 80-as évek stílusában gondolta újra a sorozatot.
Egy mérnök a levegőbe emelte a Lego Apollo-11 holdkompját
Microsoft is felszállt a Stranger Things-vonatra
Fortnite - itt a Stranger Things-crossover A tegnapi napon végre megérkezett a Stranger Things harmadik évadja! Ahogy Hawkins kisvárosát újra ellepi a sötétség, úgy a Fortnite szigetén is felüti a fejét a gonosz. Szerencsére Chief Hopper segít...
A Stranger Things sztárjai a szemünk előtt nőttek ki a gyerekkorból A zseniális hangulat mellett a Stranger Things igazi báját a végtelenül tüneményes gyerekszereplők adták. De ezek a srácok már egyáltalán nem gyerekek.