Rézsiklók hozták a frászt a vízóra-leolvasóra

Egy Budapest környéki nagyáruházból jött a riasztás, hogy a vízóraaknában több sikló vert tanyát, a leolvasást végző ember nagy ijedtségére.

2019. május 15. 15:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Egy köpés mutatta meg, milyen most az izraeli-lengyel viszony Lefelé haladó spirálba kerültek a lengyel-izraeli kapcsolatok, a legújabb botrány a miatt robbant ki, hogy egy 65 éves izraeli polgár leköpte Lengyelország Izraelben akkreditált nagykövetét. A két ország közti vita évek óta tart, az alaphangot a 201-ban életbe lépett lengyel holokauszt törvény határozza meg, és az utóbbi hetek varsói nacionalista tüntetései árnyalják.
Mi történik akkor, ha ráraknak egy kamerát a szusis futószalagra?
Kuna Tibor és Berki Krisztián is elismerte a bűnösségét a bíróság előtt az áfacsalási ügyben Az ügyészség Kunára 2 év börtönt kért 5 évre felfüggesztve.
Kiss Péter 16 évesen lett aranyérmes a felnőtt para kajak-Eb-n A magyar válogatott két negyedik és egy ötödik helyet szerzett még Poznanban a nyitónapon.
Fontos döntést hozott az EU: két év múlva jön a nagy műanyagtilalom A szívószálak mellett a műanyag tányérokat, lufipálcákat és fültisztító pálcikákat is betiltják.
Repülő autók helyett drónokkal járhatunk munkába - Hamarabb eljön, mint gondolnád Mi az az innováció, amely segíthet tehermentesíteni túlzsúfolt közlekedési hálózatainkat, hogy az utasok hamarabb célba érjenek? A válasz az elektromos, személyszállításra alkalmas drónok. Ami nemrég...

Hét rézsikló vert tanyát egy Budapest környéki nagyáruház vízórájában Leolvasás közben bukkantak a védett rézsiklókra. Befogták, majd szabadon engedték az ártalmatlan hüllőket.

Top hírek:
Kurz kirúgja a szabadságpárti belügyminiszterét, a párt összes minisztere felállt Ezzel vége lehet a közös kormányzásnak.
Washington felfüggesztette a Huawei-korlátozásokat Ezzel időt adnak a vállalatoknak.
7 százalékkal drágultak a budapesti albérletek Budapesten 160 ezer forint az átlagos bérleti díj május közepén.
Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket Parc Fermé: Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket
Terrorcselekmény elkövetése miatt is vádat emeltek a christchurchi merénylő ellen Ez volt a szigetország történetében elkövetett legsúlyosabb tömeggyilkosság.
Meghalt Niki Lauda - A Forma-1-es legenda 70 évesen, családja körében hunyt el Hétfőn elhunyt Niki Lauda, háromszoros világbajnok Forma-1-es pilóta.