Rézsiklók hozták a frászt a vízóra-leolvasóra

Egy Budapest környéki nagyáruházból jött a riasztás, hogy a vízóraaknában több sikló vert tanyát, a leolvasást végző ember nagy ijedtségére.

2019. május 15. 15:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Autóra zuhant egy ház teteje a sarudi viharban A járműben ketten ültek, de nem sérültek meg.
Újabb szavazást halasztottak el az EP-ben Szeptemberre halasztotta az Európai Parlament kulturális és oktatási bizottsága azt a voksolást, amelyen a fideszes Bocskor Andreát választották volna a testület negyedik alelnökévé. (Belföld)
Több mint 300 milliós költekezéssel startolt a Gül baba türbéjét fenntartó alapítvány Már az indulás évében sokat költött a türbére az állami szervezet, amit kuratóriumi elnökként a miniszterelnök török jóbarátja, Adnan Polat vezet. (Belföld)
A következő időszak terveit ismerteti Orbán Viktor Magyarország támogatná egy egész Európai Unióra vonatkozó jogállamisági mechanizmus kidolgozását, ám az ellenőrzéseknek mindenkire egységesen ki kell terjednie mondta az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke az InfoRádiónak nyilatkozva. Németh Zsolt a tusnádfürdői nyári egyetemről is beszélt az Arénában.
Szívszorító történet anyáról és kölykéről, akiket teljesen tönkretettünk a profitért Ilyen ára van kedvenc édességünknek, vagy kozmetikumunknak.
A sanghaji platform olyan mint a Nasdaq Megkezdődött a kereskedés a Nasdaqéhoz hasonló platformon.

Top hírek:
Hatalmasat nyert a sorozatszínészből lett elnök az ukrán választáson Vologyimir Zelenszkij pártja az exit pollok szerint a szavazatok 44 százalékát söpörte be.
Kanadában valaki megpróbált füvet venni online egy Thor nevére szóló kamuszemélyivel
A budaörsi iskolaigazgatók csicskáztatása és a köznevelési törvény módosítása mutatja meg a NER lényegét Jó nagy spéttel, úgy két hete, a köznevelési törvény módosításainak megszavazásakor kezdtem el kapisgálni, hogy nekem személyesen igazából mi a fő bajom az Orbán-rendszerrel.
Tényleg itt a világ vége, ha a 007-es ügynök egy fekete nő lesz? A Bond-franchise több évtizedes fennállása során a konzervativizmus filmes esszenciája volt, pedig sok esetben sokkal progresszívebb vonalat követett, mint amit megítéltek neki. Most, hogy kiderült, egy fekete színésznő debütálhat a 007-es szerepében, sokan felháborodtak azon, hogy már ezt a régi vágású történetet is lerohanja a feminizmus.
A vesebajos vombat és a korán ébredő gorilla - Egy magyar állatorvos kalandjai Állatorvos az, aki alighanem a legtöbb állathoz nem ért. Jó állatorvos pedig az, aki ezt egyrészt büszkén vállalja, másrészt van 300-400 név a telefonjában, akiket felhívhat, ha specialistára van szüksége. Molnár Viktorra igaz mindkettő. A hannoveri állatkert vezető állatorvosa emellett hogy megfordítsuk dolgot a világ számos szakértőjének a telefonjában benne van.
Fenntartani a normalitást - Rónai Egon, akinek nem folyik vér a szája szélén Az egyik, ha nem a legnépszerűbb televíziós kérdező. Látszólag semmi nem hozza ki a sodrából, bár kollégái állítják, kamerán kívül tud türelmetlen is lenni. Valaha sportriporter volt, ma otthonosan mozog szinte minden témában, az atomfizikától a napi politikáig. Ez nem azért van, mert mindenhez ért, hanem mert érdekli az, akivel beszélget mondja.