Close to the Sun teszt

A Storm in a Teacup csapata a legújabb játékával tényleg közel repült a naphoz, de szerencsére képes volt azt úgy összerakni, hogy a nagyra törő terveket csak néhány részlet sínylette meg.

2019. május 15. 15:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Fegyverropogástól hangosak Észak-Kongó erdei Ituri Storm néven indított hadműveletet a Kongói Demokratikus Köztársaság hadserege azok ellen a fegyveresek ellen, akik százezreket űztek el otthonaikból és több száz embert öltek meg a Djugu régióba...

Friss hírek
Kedvcsinálón a The Dark Crystal: Age of Resistance Friss, a kulisszák mögé betekintést engedő előzetessel jelentkezett az1982-es A sötét kristály előzményének is tekinthető The Dark Crystal: Age of Resistance. A látványos fantasy-sorozat augusztusban debütál a Netflixen.
Death Stranding - megérkeztek az első képek a borítóról A Comic-Conon leplezték le a játék borítóját, a steelbook kiadás pedig egy impozáns külön grafikát kapott.
Natalie Portman lett az új Thor A Thor: Love and Thunder egyik főszereplője Natalie Portman lesz
Újabb megszüntetett sorozatot támasztottak fel Folytatódhat az AP Bio.
Ez a rengeteg ajándék mind a GameStar tábor lakóira vár Ezúttal sem távozik majd senki üres kézzel a GameStar táborból.
Aki hétvégén moziba ment, az Az oroszlánkirályt akarta látni Döbbenetes egyeduralkodást mutatott be a mozikban a Disney új filmje.

Heroes of the Storm - a Blizzard társalapítója szerint túl későn érkezett a játék Mike Morhaime úgy érzi, behozhatatlan előnyt adtak a Dotának.
Fantasztikus Négyes - felmerült egy ötlet Johnny Storm castingjára Ha a Marvel esetleg tanácstalan lenne, hogy kit lenne érdemes leszerződtetni Fáklya szerepére, akkor az egyik képregényíró szolgálhat egy tippel.

Top hírek:
Star Trek: Picard - több régi kedvenc is felbukkan az első előzetesben Teaser trailertől még nem őrültek meg ennyire a Star Trek-rajongók, és ezen cseppet sem csodálkozunk.
Eljátszották az 51-es körzet ostromát az ArmA 3-ban Teljesen elszabadult a legújabb internetes őrület.
Több mint 26 millió forintért árulják a világ egyik legritkább videojátékát Egy gyűjtő számára igazi főnyeremény lehet a játék, de jó mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha meg akarja szerezni.
Előzetest kapott a Snoopy az űrben Újabb AppleTV+-os alkotás reklámozása kezdődött el.
Élőszereplős A kis hableány: megvan Triton király? Javier Bardem lehet Triton király.
Marvel - lehullt a lepel a negyedik fázisról Az idei Comic-Con egyik legjobban várt panelje volt a Marvelé, hiszen mindenki arra volt kíváncsi, hogyan fűzi tovább hatalmasra hízott univerzumát a cég. A Végjáték után pedig nincs megállás, sőt, talán most kapcsol rá igazán a stúdió.