Feladta a Girót a vérző térddel befutó bringás

Kedden irtó nagyot bukott a korábbi Giro-győztes, de aznap még végigtekerte a távot. Szerdán feladta a versenyt.

2019. május 15. 18:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Giro d'Italia magyar szakaszai miatt logisztikai bravúrra van szükség Pihenőnap nélkül, Nagykanizsáról Szicíliába kell majd villámgyorsan eljuttatni a bringásokat.

Friss hírek
Sissi hercegnő kalandjai - II. 6. rész Sissi apja a fejébe veszi, hogy megakadályozza a fiatalok házasságát. El is megy Ferenchez, hogy megmondja ezt neki. Sissit zavarja, hogy leendő anyósa minden áron meg akarja változtatni őt.  
Egy 19 éves srác 49-szer kiírta Szekszárdon, hogy STREET MADAFAKA Két ismerőse is segített egy-egy alkalommal.
Technológia miatt drágult New York Erősödtek hétfőn a New York-i részvénytőzsdék.
A Bajnokok Ligája győztesétől igazolt erőnléti edzőt a Veszprém Marijana Lojanicam férfi és női kézilabdacsapatoknál is bizonyított már.
Megszűnik egy budapesti buszállomás Átszervez a Volán, számos járatot érint a végállomás áthelyezése. Már csak három hétig marad a jelenlegi rend.
Nem terveztem elmenni az országból Az MTA kutatóhálózatának egyik vezető kutatója, Muraközy Balázs családostul hagyja el az országot a mostani támadások miatt, és nem is terveznek visszaköltözni. A Liverpoolba távozó kutatóval beszélgettünk a kivándorlás szempontjairól, az akadémiai kutatás bedarálásról vagy épp, hogy miért húz el mellettünk a régió.

A BudapestGyőr és a SzékesfehérvárNagykanizsa szakasszal folytatódik a Giro dItalia Az első szakasz 2020. május 9-én, szombaton indul.
Újabb esélyes hullott ki a Tour rajtja előtt A tavaly előtti Giro-győztes formán kívül van.

Top hírek:
Hatalmasat nyert a sorozatszínészből lett elnök az ukrán választáson Vologyimir Zelenszkij pártja az exit pollok szerint a szavazatok 44 százalékát söpörte be.
Kanadában valaki megpróbált füvet venni online egy Thor nevére szóló kamuszemélyivel
Tényleg itt a világ vége, ha a 007-es ügynök egy fekete nő lesz? A Bond-franchise több évtizedes fennállása során a konzervativizmus filmes esszenciája volt, pedig sok esetben sokkal progresszívebb vonalat követett, mint amit megítéltek neki. Most, hogy kiderült, egy fekete színésznő debütálhat a 007-es szerepében, sokan felháborodtak azon, hogy már ezt a régi vágású történetet is lerohanja a feminizmus.
A vesebajos vombat és a korán ébredő gorilla - Egy magyar állatorvos kalandjai Állatorvos az, aki alighanem a legtöbb állathoz nem ért. Jó állatorvos pedig az, aki ezt egyrészt büszkén vállalja, másrészt van 300-400 név a telefonjában, akiket felhívhat, ha specialistára van szüksége. Molnár Viktorra igaz mindkettő. A hannoveri állatkert vezető állatorvosa emellett hogy megfordítsuk dolgot a világ számos szakértőjének a telefonjában benne van.
Át akarja repülni a La Manche-t a francia légdeszkás katona Harminc százalék esélyt ad magának.
Fenntartani a normalitást - Rónai Egon, akinek nem folyik vér a szája szélén Az egyik, ha nem a legnépszerűbb televíziós kérdező. Látszólag semmi nem hozza ki a sodrából, bár kollégái állítják, kamerán kívül tud türelmetlen is lenni. Valaha sportriporter volt, ma otthonosan mozog szinte minden témában, az atomfizikától a napi politikáig. Ez nem azért van, mert mindenhez ért, hanem mert érdekli az, akivel beszélget mondja.