Szijjártó Péter helyretette a bevándorláspárti CNN riporterét

Szijjártó Péter a CNN Hala Gorani vezette műsorának volt a vendége.

2019. május 15. 18:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nagykövetté léptették elő Csiszár Jenőt Áder János nevezte ki, az előléptetést Szijjártó Péter javasolta.

A migránskártyák ellen emelt szót Szijjártó Péter az ENSZ-ben A név nélküli bankátutalások az illegális bevándorlást és a terrorizmust segítik elő, ezért globális szinten lehetetlenné kell tenni mindenféle névtelen átutalást a bankrendszerben, Brüsszelnek és...
Valamit gyorsan tisztázzunk, nehogy összekeveredjen a fejekben, van Washington (ami jó) és New York (ami rossz) A hiperaktív Szijjártó Péter túl gyors tempót diktál a Fidesz-szavazóknak.
Elmeszelte a Fideszt a választási bizottság Pénzbírságot nem kapott a Fidesz, de a további jogsértéstől eltiltották a pártot, mert a múlt héten a Csongrád Megyei Kormányhivatalban tartott kampányrendezvényt Szijjártó Péter részvételével.
32 milliárd forintos beruházást hajt végre ceglédi gyárában az Infineon A német tulajdonú Infineon Technologies vállalatcsoport 32 milliárd forintos beruházást hajt végre ceglédi gyárában, a fejlesztés 275 új munkahelyet teremt, egyúttal pedig egy újabb fontos állomás Mag...
Szijjártó: Magyarország és Brazília egyetért a migráció elleni fellépés kérdésébe Diplomáciatörténelmi pillanatnak nevezte a látogatást Szijjártó Péter.

Szijjártó Péter a csángó ügyekért is felel mostantól A külügyminiszter is részese lesz a kormány nemzetpolitikai adminisztrációjának.
A kontinens jövőjéről dönt Európa Szijjártó Péter a Fidesz országjárásának veresegyházi állomásán beszélt erről.
Szijjártó Péter: Magyarország az Egyesült Államokhoz hasonlóan megvédi határait Az amerikai elnök és a magyar kormány hasonló álláspontot képvisel számos témában.
Erdogan ősszel újra Magyarországra jön Szijjártó Péter török kollégájával, Mevlüt Cavusogluval egyeztetett.
Szijjártó: komoly jelentősége lesz Donald Trump és Orbán Viktor találkozójának Komoly jelentősége lesz Orbán Viktor kormányfő május 13-i washingtoni munkalátogatásának, amelynek során Donald Trump amerikai elnök fogadja őt - jelentette ki csütörtöki brüsszeli sajtótájékoztat...
Szijjártó válaszolt a terroristát mentegető ENSZ-tisztviselőnek Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter megdöbbentőnek és sokkolónak tartja, hogy Fionnuala Ní Aoláin, az ENSZ egyik emberi jogokkal foglalkozó biztosa egy terroristát menteget.