Több autista gyerek rendszeresen sír, és dührohamot kap az iskola melletti építkezés miatt

A speciális iskola mellé orvosi rendelőt és parkolót építtet az érdi önkormányzat, a zajos munka már egy éve tart, a hangokra nagyon érzékeny gyerekek fülhallgatóval járnak iskolába.

2019. május 15. 20:07

A cikk folytatása...Friss hírek
Feloszlatják a parlamentet Ukrajnában Volodimir Zelenszkij ukrán elnök aláírta a rendeletet a parlament feloszlatásáról, az előrehozott választásokat pedig július 21-re tűzte ki. A dokumentumban, amely az elnök hivatalos honlapján...
DiCaprio nácikat gyújt fel lángszóróval – itt az új Tarantino-film trailere A Volt egyszer egy Hollywoodot ma este mutatják be Cannes-ban, ez alaklomból pedig itt a film vadiúj előzetese.
Betiltotta az EU az egyszer használatos műanyagokat A döntés most vált véglegessé. 2021-től eltűnnek a műanyag szívószálak, fülpiszkák, tányérok, evőeszközök.
Mérsékelt eséssel zárta a keddi kereskedés a magyar tőzsde A hétfői esés után emelkedtek ma az irányadó európai részvényindexek, a magyar tőzsde a nap nagyobb részében oldalazott, majd a keddi piaczárás felé közeledve a BUX lejjebb került és a hazai...
Élete első felnőtt Eb-jén aranyérmet nyert a 16 éves magyar parakajakos Kiss Péter aranyérmével indult a kontinenstorna.
Ezek után újra szeretni fogsz mondta a válófélben lévő feleségét megerőszakoló tófeji férfi A 40 éves férfi a fiatalkorú gyerekeik előtt is erőszakoskodott.

Top hírek:
Kurz kirúgja a szabadságpárti belügyminiszterét, a párt összes minisztere felállt Ezzel vége lehet a közös kormányzásnak.
7 százalékkal drágultak a budapesti albérletek Budapesten 160 ezer forint az átlagos bérleti díj május közepén.
Washington felfüggesztette a Huawei-korlátozásokat Ezzel időt adnak a vállalatoknak.
Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket Parc Fermé: Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket
Meghalt Niki Lauda - A Forma-1-es legenda 70 évesen, családja körében hunyt el Hétfőn elhunyt Niki Lauda, háromszoros világbajnok Forma-1-es pilóta.
Terrorcselekmény elkövetése miatt is vádat emeltek a christchurchi merénylő ellen Ez volt a szigetország történetében elkövetett legsúlyosabb tömeggyilkosság.