Nagyon menő Lego-készlet jön, a Netflix egyik legjobb sorozata ihlette

A harmadik évad közeledtével a Lego is úgy érezte, ideje kézzel fogható formába önteni a Netflix Stranger Things című sorozatát.

2019. május 15. 20:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ennél jobb nem is lehetne a LEGO Stranger Things készlet Csak megfordítjuk, és máris a Tótágasban találjuk magunkat.

Reszkethet a Netflix, a Disney-é lett a Hulu is Tovább erősödik a világ legnagyobb médiacége.
50 magyar iskolás csapat indul harcba a nemzetközi Lego-robotépítő versenyen Idén Magyarország rendezi a nemzetközi Lego-robotépítő verseny döntőjét, amelyre ebben az évben ötven magyar iskolai csapat készülhet. A nemzetközi verseny világszerte összesen több mint 60 ezer fiat...
Love, Death + Robots - szerkesztőségi rangsor Összeültünk, hogy megvitassuk, mely epizódokat tartottuk a legjobbaknak a Netflix zseniális agymenéséből.
Magyarországról korábban ez még senkinek nem sikerült Szabó Máté az első magyar, akinek a rajongói ötletéből a LEGO hivatalos szettet gyártott. A Mickey egeres Steamboat Willie születéséről az alkotó mesélt nekünk.
Évadkritika: Love, Death + Robots - 1. évad Megrázó, kegyetlen, impozáns, gyönyörű, humoros, felejthetetlen. Szinte csak ilyen jelzőket tudunk a Netflix újabb animációs gyöngyszemére mondani, aminek sikeréhez még a magyarok is hozzájárultak.

Befejeződött a The Witcher-sorozat forgatása A magyarországi munkálatokat követő Redanian Intelligence szerint a hétvégén befejeződött a Netflix-féle The Witcher-sorozat forgatása. A színészek már április végén búcsút vettek hazánktól a közösség...
Bárhogy próbálkozunk, nem tudjuk megölni Bear Gryllst Bear Grylls egy állat, ezt eddig is tudtuk, és a Netflix csak ráerősített az új sorozatában. Valaki csináljon már neki egy önálló játékot, Lara Croft úgyis unalmas.
Akciófigyelő: Humble LEGO Games Bundle (PC) Közel két hétig elérhető még a 8 játékot tartalmazó csomag, érdemes lehet elgondolkodni a vásárlásán.
Idén végre Magyarországon is berobbanhat a Netflix Több évnyi látszatjelenlétet és persze folyamatos háttérmunkát követően idén első alkalommal felveheti a versenyt az ismertebb hazai streamingszolgáltatókkal és IPTV-platformokkal a Netflix. A cég lát...
Netflix-sorozat állhatott a megszaporodott tiniöngyilkosságok mögött Egy amerikai kutatás összefüggést lást a 13 okom volt megjelenése és az öngyilkosságok megugró száma között.
Hallott már a Lepin cég Star Wars játékszettjeiről? Pedig jól futottak a letartóztatásokig Kínában a rendőrség leleplezett egy bűnözői csoportot, amely 30 millió dollár értékben gyártott és adott el hamisított Lego játékszetteket.