Egy éve tartó építkezés keseríti meg az érdi speciális iskola életét

A zaj miatt több autista diák folyamatosan sír és dührohamot kap.

2019. május 15. 20:42

A cikk folytatása...Friss hírek
Élete első felnőtt Eb-jén aranyérmet nyert a 16 éves magyar parakajakos Kiss Péter aranyérmével indult a kontinenstorna.
Ezek után újra szeretni fogsz mondta a válófélben lévő feleségét megerőszakoló tófeji férfi A 40 éves férfi a fiatalkorú gyerekeik előtt is erőszakoskodott.
Egyetlen szóval elintézte a rendőrség Szél feljelentését Amit a független képviselő a kormány Junckeres-Sorosos kampánya miatt tett.
Hat orosz harci gépet fogtak el Alaszka partjainál Rutinszerűvé váltak a berepülések az USA legészakibb tagállamánál.
Győzike lett a magyar Twitter-felhasználók kedvenc új mémje Összeszedtük párat a legviccesebbek közül.
Hisz a növekedésben és a jövőben a Honor A Honor 20 bemutatón mindenki azt várta, hogy kiderül valami Huawei és az USA csatájáról. De ők inkább úgy tettek, mintha mi sem történt volna.

Top hírek:
Kurz kirúgja a szabadságpárti belügyminiszterét, a párt összes minisztere felállt Ezzel vége lehet a közös kormányzásnak.
Washington felfüggesztette a Huawei-korlátozásokat Ezzel időt adnak a vállalatoknak.
7 százalékkal drágultak a budapesti albérletek Budapesten 160 ezer forint az átlagos bérleti díj május közepén.
Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket Parc Fermé: Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket
Terrorcselekmény elkövetése miatt is vádat emeltek a christchurchi merénylő ellen Ez volt a szigetország történetében elkövetett legsúlyosabb tömeggyilkosság.
Meghalt Niki Lauda - A Forma-1-es legenda 70 évesen, családja körében hunyt el Hétfőn elhunyt Niki Lauda, háromszoros világbajnok Forma-1-es pilóta.