Demi Lovato szexinek érzi magát, akárhányan is támadják a külseje miatt

Úgy tűnik, végre kibékült magával.

2019. május 15. 20:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Fehérneműben mutatta meg plus size habtestét Demi Lovato Az énekesnő büszke idomaira.

Friss hírek
Kajak-kenu: Kiss, Kopasz és Csipes nyert a válogatón Kiss Tamás nyert a vasárnapi zárónap egyetlen olimpiai számában, kenu egyes 1000 méteren a kajak-kenusok Szolnokon zajló első válogatóversenyén. A két
A 30 alatti németek között toronymagasan a zöldpárt a legnépszerűbb Ezek szerint a fiatalokat sokkal jobban aggasztja a klímaváltozás, mint a bevándorlás.
Cegléden ebben az omladozó házban szavaztak Európa jövőjéről A KÖD jelenti elnevezésű Facebook-oldalra került fel egy fotó vasárnap délután az EP-választás ceglédi 10. számú szavazókörének eurokonform
Nem a Mi Hazánknál lesz ma a buli A Mi Hazánk a József körúti központi irpodájában hirdetett meg eredményvárót, de kizárólag a sajtó munkatársainak. Akikből szintén csak kevesen vannak
Perez: Majdnem elütöttem két pályabírót Megállt az ütő egy pillanatra a mexikói pilótában a vasárnapi Monacói Nagydíjon: rémülten kérdezte a Racing Pointtól, nem gázolt-e el két előtte átfutó pályabírót a biztonsági autós fázis során.
Giro d'Italia: A szuperfavorit majdnem átrepült a korláton Roglic volt a 15. szakasz nagy vesztese. Nibali agresszív volt. Cataldo 215 km-t szökve nyert.

Demi Lovato hirtelen aláírt Justin Bieber és Ariana Grande menedzseréhez Fordulatot vehet a karrierje.

Top hírek:
Meghalt Murray Gell-Mann, a kvarkelmélet megalkotója A Nobel-díjas részecskefizikus pénteken, 89 éves korában hunyt el.
Új szintre emelte a kicsinyes bírózást a Vidi FC honlapja a győztes kupadöntő után
Elég hülyén néz ki, mikor valaki futás közben egy szöget maga előtt tartva szúr ki lufikat, de higgyék el, van értelme
Szavaznál vasárnap, de még nem tudod kire? Itt egy teszt, ami segít dönteni
Nemzetközi bíróság utasította az oroszokat az elfogott ukrán tengerészek szabadon engedésére Pont kerülhet a tavaly novemberi kercsi incidens végére, de kicsi az esélye, hogy így is lesz.
Továbbra is feszült a helyzet a Balkánon Bosznia-Hercegovina észak-nyugati részén már mintegy 5000 migráns torlódott fel.