Fernando Alonso a falnak csapódott az edzésen

Szerencsére nem esett semmi baja.

2019. május 15. 21:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Új GRID játék jön ősszel A szeptemberben érkező új részben Fernando Alonso is szerepet kapott.

Fernando Alonso bebukta az Indy500-ast A kétszeres Forma-1-es világbajnok spanyol bár nagyon szeretett volna, mégsem indulhat a vasárnapi, 103. Indianapolis 500-as versenyen.
Alonso még kvalifikálni sem tudta magát Fernando Alonso és a McLaren most már tényleg komoly gondban Indianapolisban. Az időmérőn nem fért be a legjobb harminc közé, ezzel egyetlen lehetősége maradt, hogy mégis bekerüljön a mezőnybe.
Fernando Alonso barátnője barna bombázó - A pilóta odavan érte Fernando Alonso és modell kedvese 2016-ban szerettek egymásba.

Sainz: Barcelonában derül ki a valós sorrend A McLarenhez Fernando Alonso helyére érkező Carlos Sainz szezonja nem indult zökkenőmentesen a wokingiakkal, de Barcelonában szerinte a feje tetejére állhat a világ és előrébb léphet a csapat.
Alonso sokkal optimistább az Indy 500 előtt 2019 eddig a győzelmekről szól Fernando Alonso életében. Daytona óta csak nyer mindenhol, ahol elindul, ebben bízik Indianapolisban is. Igaz, azt is tudja, hogy az lesz a legnehezebb feladat.
Havas-jeges-piros zászlós futamot nyertek meg Alonsóék Az időjárási körülmények miatt nem alakult éppen zökkenőmentesen az endurance-világbajnokság belgiumi hatórás futama: a cidrizős verseny végén Fernando Alonso, Sebastien Buemi és Kazuki Nakajima nagyo...
Alonso: Júliusban mindenki megtudja, hogy döntök Fernando Alonso 2018-ban vonult vissza az F1-ből, most pedig azt is bejelentette, hogy kiszáll a WEC-ből, de biztosan nem örökre, csak a 2020-as terveibe nem fér bele a Hosszútávú Világbajnokság.