Gázpisztollyal lövöldöző férfit keres a rendőrség

Budapest VIII. kerületében adott le több lövést.

2019. május 15. 22:24

A cikk folytatása...Friss hírek
Megmagyarázzuk a választást Élő adásban az Index. A politika rovat munkatársai beszélgetnek a választás eddig ismert adatairól. Milyen eredményre lehet számítani a magas részvételből, milyen belpolitikai következményei lehetnek a mai napnak?
Tarolt-e a Fidesz, bejut-e valamelyik kispárt? - magyar EP-eredmények percről percre A magyar belpolitikát is meghatározó választásnak nevezte Orbán Viktor a vasárnapi szavazást, a Fidesz pedig ennek megfelelően fel is pörgette a kampánygépezetet a kampány utolsó óráira. Hogy ennek köszönhető-e vagy sem, egyelőre nem tudni, de a részvétel rekordmagasnak ígérkezett már délután. Kérdés: kinek jó ez? A Fidesznek, amelyik ismét "kétharmadot" érhet el, vagy az ellenzék is mozgósított? A magas részvétel bizonytalanná tette az öt százalék körüli pártok bejutását.
Pálffy Ilona: Segíteni kell az Ukrajnából jövő szavazókat Az NVI elnöke beszélt az ukrán határnál kialakult helyzetről is az NVB vasárnap esti ülésén.
Merre fordult az EU? Európai eredményváró percről percre Mit jelent a rekordközelinek tűnő európai választási részvétel? Valóban a migrációról mondanak véleményt az uniós polgárok, ahogy azt a populisták jósolják? Marad-e az unió vezető ereje az Európai Néppárt, ők adják-e majd a Bizottság elnökét? Kik lesznek Orbán Viktor szövetségesei: az EPP vagy Salvini társasága? Kövesse az uniós eredményeket és az első reakciókat a hvg.
A közmédia hirdetésben tolja a migránsos riogatást az EP-választás napján
Buszoztatták a romákat Felsőzsolcán, feljelentést tett az MSZP Fideszes aktivisták szállították a romákat a szavazókörbe.

Top hírek:
Szavaznál vasárnap, de még nem tudod kire? Itt egy teszt, ami segít dönteni
Keresztelő volt ma az Orbán családnál
Mintegy százezren tüntettek Tel-Avivban a demokrácia védelmében A szervezők szerint százezres tömeg tüntetett szombat este a demokrácia védelmében Tel-Avivban
EP-választás - Megkezdődött a voksolás az ázsiai kontinensen Megkezdődött az óceániai és ázsiai magyar külképviseleteken az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választása helyi idő szerint vasárnap reggel
Több mint 17 kiló kábítószert foglaltak le a rendőrök egy szombati akcióban A BRFK és az NNI nyomozói három embert Pomázon, egyet pedig Budapesten fogtak el.
Nincs ötös a lottón A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 21. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: Nyerőszámok: 22 (huszonkettő) 33 (harminchárom) 47 (negyvenhét) 51 (ötvenegy)         66 (hatvan...