Ha unja már az esőt és a hideget, van egy nagyon jó hírünk

A hétvégén már jóval kevesebb lesz belőle, és melegebb idő várható.

2019. május 16. 5:10

A cikk folytatása...Friss hírek
Odacsapott Rétvári a Jobbiknak 2013 óta átlagosan ötven százalékkal nőtt a pedagógusok bére, az OECD adatok alapján 2013 és 2017 között hazánkban emelkedtek legnagyobb mértékben a tanári fizetések. 2017. január elsejétől a nem pedagógus végzettségű, nevelő-oktató munkát közvetlenül segítő dolgozók bértömege tíz százalékkal növekedett.
Hír: Kell, hogy legyen következménye a Strache-ügynek Magyarországon is Kell, hogy legyen következménye a Strache-ügynek Magyarországon is - mondta Ujhelyi István, az MSZP EP-választási kampányfőnöke az ATV Start című műsorában kedden.
Menj a francba! üzente Kovács Zoltán a Washington Post újságírójának A magyar kormányszóvivő mind a tízmillió magyar nevében üzent.
Halálos fenyegetést kapott az MSZP-s Komjáthi Imre A szocialisták feljelentést tesznek.
Egy 28 éves férfi halt meg a 82-esen történt balesetben Fél 8-kor Veszprémvarsánynál történt a baleset.
Felboríthatja az európai belső viszonyokat a brit EP-választás Gálik Zoltán, a Budapesti Corvinus Egyetem docense szerint felboríthatja az európai belső viszonyokat a brit európai parlamenti (EP-) választás, mert a 73 brit képviselő a csúcsjelölti és a biztosok kijelölési rendszerébe is beleszólhat

Top hírek:
Mit szólna, ha a nyelvvizsgán egy számítógéppel kellene beszélgetnie? Heves támadások értek egy új nyelvvizsgát, amely már teljesen számítógép előtt zajlik, még a szóbeli rész is. A próbafeladatsorokban valóban voltak hibák, de nem fapados vizsgáról van szó: az Oktatási Hivatal szerint az új vizsga komoly fejlesztés eredménye és megfelel az előírásoknak.
Vágó Gábor: "Meg lehet állítani, hogy az EU finanszírozza az orbáni rendszer kiépítését" Az LMP listavezetője, Vágó Gábor szerint nem szabad olyan tagországoknak uniós pénzt adni, amelyek a saját oligarcharendszerüket építik ki úgy, hogy nincs érdemi vizsgálati lehetőség. A döntést azonban nem Brüsszel kezébe adná. EP-listavezetői interjú-sorozatunk soron következő része.
Tűz volt a Westendben Az épület több üzletét is kiürítették.
Átszúrták egy férfi arcát Miskolcon A rendőrség nagy erőkkel nyomoz. Nem tudják egyértelműen eldönteni, hogy a támadók kést használtak, vagy más eszközt.
Izrael és a Hamász féléves tűzszünetről állapodott meg Izrael és a Gázai övezetet uraló Hamász radikális iszlamista szervezet megállapodásra jutott egy féléves tűzszünetről - jelentette az izraeli tizenkettes kereskedelmi tévécsatorna esti híradása hétfőn
Építőkockákat találtak egy Szekszárdon elhunyt férfi testében Az értelmi fogyatékos, állandó gondozásra szoruló férfit tüdőgyulladással kezelték. A boncolás során a gyomrából és a nyelőcsövéből is fakockák kerültek elő.