Kevin Feige szerint látni fogjuk még az igazi Mandarint

Megnyugodhatnak azok, akiket kiborított a Vasember 3 nagy fordulata.

2019. május 16. 8:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kínai utasoknak szánt szolgáltatásokat vezet be a Budapest Airport Egy mandarin nyelvet beszélő marketing specialista is segíti majd az utasok tájékozódását.

A Pókember: Idegenben zárja majd az MCU harmadik fázisát Sokan (nem alaptalanul) hittük azt, hogy a Bosszúállók visszavágója lesz a harmadik MCU szakasz vége, de Kevin Feige egy interjúban ezt megcáfolta.
Jön a Vasember 4? Hurrá, van remény!
Vasember kocsit vett neki, csak a Twittert ismeri, de szorongóként ért a világ csúcsára Chris Evans Amerika Kapitányt milliók ismerik, de Chris Evanst is?
Emlékszik, mit mond Vasember a lányának a Végjátékban? Kiderült, hogy valójában mit jelent Figyelem, a cikk spoilert tartalmaz a Bosszúállók: Végjáték című filmből.

1984-ben Szombathely lett a magyar Hawaii A triatlon az 1970-es években robbant be Amerikába. Elég gyorsan elért hozzánk is, az Iromanre a Vasi Vasember lett az első magyar válasz.
A Bosszúállók: Végjáték rendezői szerint Robert Downey Jr. Oscart érdemelne Vasember 2008 óta szórakoztat minket a vásznon, az őt megformáló színész pedig legendává vált azóta. De vajon ez elég egy Oscar-díjhoz?
A leggazdagabb szuperhős az egész igazi világot megvehetné Bill Gates vagy Jeff Bezos pedig simán tudna Batman vagy Vasember lenni, ha szeretne.
Kylie Jennerék Bosszúállóknak öltöztek, de a pasiján rajta maradt a sportcipő Elég gazdaságos lett ez a Vasember.
Több Marvel-hős ihlette cipő is érkezik a Bosszúállók: Végjáték premierjére Amerika Kapitány, Vasember és Thor is megkapja saját surranóját.