13 fokban bunyózik Bacskai

Már idén címmeccset vívhat a WBO-világszervezetnél az amatőr Eb-győztes bokszoló,  Bacskai Balázs, aki áprilisban a Wembley-ben lépett volna ringbe a brit Billy Joe Saunders vb-meccse köré szervezett gálán, csakhogy az a találkozó elmaradt, ezért új időpontot, helyszínt kerestek. Benji szombat este nyolctól Londontól 44 kilométerre lévő Stevenage-ben küzd majd.

2019. május 16. 9:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Lecsapná Bacskai a Facebook-zaklatót A ringben kőkemény bombázó, magánéletében viszont illemtudó úriember Bacskai Balázs profi bokszolónk, aki kissé ingerült egy ismeretlen zaklatója miatt.

Az EU középkori elődje: a Hanza-szövetség A középkorban a kereskedelem szintén a gazdaság hajtómotorja volt ugyanúgy, mint ma, a XXI. században. Az egyik legnagyobb kereskedelmi szövetség, mely a jelentősebb észak-európai kereskedővárosok köz...

Friss hírek
Többet puszilgatjuk kutyáinkat, mint a szerelmünket  állítja egy tanulmány És ez csak a kezdet.
Visszafordíthatatlan halláskárosodást is okozhat: így védd a füled a fesztiválszezonban A halláskárosodás első jeleit általában nem maga a beteg, hanem a családtagok és a munkatársak észlelik.
Állatklinika - V. 7. rész Rodeót rendeznek a faluban, mindenki izgatott a program miatt, ám Quirin félti az állatok egészségét. Natasha ráveszi Vogel-t, hogy induljon a rodeón, ám a férfi megfutamodik és kiutat keres.
Mariah Carey: Az első férjem foglya voltam
Így néznek ki a királyi család otthonai belülről Most kiderült!
Így néz ki Marc Almond a Soft Cellből most, a hatvanon túl A Soft Cell utolsó fellépéséről készült film premierjén jelent meg a már 62 éves énekes. Nem biztos, hogy felismertük volna.

Irán követeli Londontól, hogy engedje el a tankerhajóját Incidensnek minősítették az esetet, az olajszállítmány Szíriába tartott.
Callum Smith vs. Billy Joe Saunders? Callum Smith, a WBA nagyközépsúlyú világelső szerint kapott egy érdekes ajánlatot, egy címegyesítő összecsapásra, a WBO világelső Billy Joe Saunders ellenében. Smith azt állítja, hogy az ajánlatban

Top hírek:
Az önbizalom-építés 9 lécsőfoka: ezt tanácsolják a pszichológusok Hogyan lehetsz magabiztosabb kilenc egyszerű lépésben?
Beyoncé villantós estélyiben - Bugyi nélkül viselte az arany ruháját Az oroszlánkirály díszbemutatóján igen merész ruhába bújt Beyoncé.
Kulcsár Edina eltitkolt húgával pózolt Renáta így hasonlít rá Kulcsár Edina és húga, Renáta kísértetiesen hasonlítanak egymásra.
Keller megölné Rolandot - Kedd 20.20 Márk szerint Rolandot csak egyetlen módon lehet kiiktatni, mégpedig ha megölik. Gyöngyi megpróbálja jobb belátásra bírni Bandit, Alex pedig minden erejével azon van, hogy meggyőzze Melit, hogy az ő oldalukra álljon.
Madárka - 42. rész Selim előre eltervezett szándékkal betör Besime házába, mikor Seyfettin és Kamran elmegy otthonról. Feride-t elrabolja, Necmiye-t pedig meglövi.
Anya, lánya, unokája - július 21., vasárnap, 21.00 Ajánló - Szereplők: Jane Fonda, Felicity Huffman, Lindsay Lohan, Dermot Mulroney, Cary Elwes, Hector Elizondo, Garrett Hedlund