Hatalmas kijelzőt aggatna az irodák falára a Dell

A Dell is megpróbál felkerülni az irodák falára, amelyhez egy hatalmas kijelzőt dob piacra.

2019. május 16. 9:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nekimegy a Surface Huboknak a Dell A vállalat egy 75 hüvelykes kijelzővel veszi célba a Microsoft megoldásait.

Egyre rosszabb billentyűzeteket hoznak a modern laptopok Az Apple, a Dell és a Razer is igyekszik kreatív megoldásokkal kilapítani a billentyűzetet, de gyakran felemás eredménnyel.

Friss hírek
SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech - A hónap végén jön PC-re is A remek fantasy kártyajáték eredetileg Nintendo Switch-re lett bejelentve.
John Wick 4 - már meg is van a premier dátuma Még alig kezdték el vetíteni a harmadik részt, a stúdió máris bejelentette a folytatás dátumát.
Idehaza is élesedett az Apple Pay Hosszú várakozás után immár Magyarországon is hivatalosan elérhető az Apple Pay fizetési szolgáltatás - jelentette be az OTP.
Kiszivárogtak az Instagram-influenszerek személyes adatai Több millió felhasználói e-mail-címét és telefonszámát lopták el, köztük rengeteg híres celebét és influenszerét is.
Öt film, ami bizonyítja, hogy Robert Pattinson jó színész Avagy miként lépjünk ki sikeresen a beskatulyázás börtönéből.
Elképesztően gyors lesz a következő PlayStation A PlayStation vezető rendszertervezője, Mark Cerny a következő generációs PlayStation leleplezésekor elárulta, hogy nagyon gyors töltési idők várhatóak majd a konzoltól. Ezt most egy videón is megnézhetjük.

Súlyos biztonsági rést rejt a Dell SupportAssist szoftvere A vállalat viszont már kiadott egy javítást, ami megoldja a gondokat, de ezt nem biztos, hogy mindenki telepítette.
Ezt gyorsan törölje, ha Dell számítógépe van, egyébként nagy veszélybe kerülhet Veszélyes sebezhetőséget fedeztek fel egy olyan segédprogramban, amelyet előre telepítenek a Dell számítógépekre. A gyártó már értesült a problémáról, és megtette az intézkedéseket is, így most már a...
Pillanatképen az adatvédelem Gyorsabb átalakulásra készteti a digitális gazdaság pörgése a vállalatokat, amelyek új bevételi források, működési modellek után kutatva modern informatikai megoldásokkal igyekeznek jobb üzleti eredmé...

Top hírek:
Új SSD profiknak A Kingston bemutatta vállalati ügyfeleknek és nagy teljesítményigényű felhasználóknak szánt, új generációs M.2 NVMe PCIe SSD-jét, a KC2000-et.
A HPE tulajdonába kerül a Cray A két érintett közös bejelentésben erősítette meg az 1,3 milliárd dollár értékű akvizíciót.
Sniper Elite V2 Remastered teszt - Berlin elesett Tényleg szebb lett valamivel a Sniper Elite V2, de hiányosságai ennyi év után még inkább zavaróak, mint eredetileg.
Mortal Kombat 11 - búcsú a 30 fps-től Vadonatúj frissítést kapott a NetherRealm Studios brutális alkotása, melyből kiderült, hogy a fejlesztők jelenleg is azon dolgoznak, hogy a játék minden része képes legyen stabilan tartani a másodpercenkénti 60-as képkocka-számot.
Brit toplista: élre tört a Rage 2 Bár a fejlesztők öröme korántsem lehet határtalan. A Rage 2 eladásai ugyan elegendőek voltak ezúttal a toplista első helyére, ám az első részhez képest jócskán megcsappant az érdeklődés a játék iránt.
PlayStation Productions - Filmek és sorozatok készülnek a Sony exkluzívjaiból Hosszú évek óta felemás minőségű videojáték adaptációkat kaptunk eddig, ez hamarosan megváltozik.