Hatalmas kijelzőt aggatna az irodák falára a Dell

A Dell is megpróbál felkerülni az irodák falára, amelyhez egy hatalmas kijelzőt dob piacra.

2019. május 16. 9:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Több mint 50 cég állítja le kínai gyártását a kereskedelmi háború miatt Egyre több cég jelenti be, hogy az USA és Kína között húzódó kereskedelmi háború miatt inkább elköltözteti gyárát Kínából. A HP és a Dell notebook-gyártásuk több mint 30%-át költöztethetik át...

Apple, Microsoft, Amazon, Asus, Dell: egyre több techvállalat fontolgatja a kivonulást Kínából A jelenleg enyhülni látszó amerikai-kínai kereskedelmi háború nem maradhat következmények nélkül. Mindkét felet lépésekre kényszeríti a megélt bizonytalanság, a globalizáció megbízhatóságába vetett h...

Friss hírek
Mégis jöhet az Apple kiterjesztett valóság szemüvege? Úgy tűnik, hogy a kaliforniai konszern kitart a technológiával kapcsolatos tervei mellett.
A 40 év feletti jelentkezőket nem veszi fel a Google Az óriáscég kifizette a kiszabott pénzbüntetést, de továbbra is ragaszkodik az igazához.
Blacksad - kicsit késik a megjelenés, cserébe bepillanthatunk a kulisszák mögé A fejlesztők sok érdekes dolgot elmesélnek a a játék készüléséről és megszólalnak az eredeti képregény alkotói is.
League of Legends - egy lány két világrekordot is megdöntött azzal, hogy 30 óráig folyamatosan játszott A játékos több hasonló eredménnyel büszkélkedhetett már eddig is, de most újabb csúcsokat ért el.
Overwatch - íme Sigma, a 31. karakter A Blizzard még az új hős háttértörténetéről is mesélt egy kicsit.
Hivatalos, megjelent a ROG Phone II Bár sokan még mindig nem fogadják el a gamer telefon kategória létjogosultságát, az ASUS nem adta fel, és egy valóságos erőművet rakott össze.

Távozik a Dell egyik kulcsembere Frank Azor nagy meglepetésre távozik a Delltől, és így az Alienware-közösségtől is. A jövőben a játékiparra koncentrál.
Súlyos sebezhetőséget foltozott a Dell A cég külső féltől származó komponensekkel dolgozó, PC-s diagnosztikai szoftverében bukkant fel hiba, más gyártók is érintettek.

Top hírek:
Star Citizen - beköszönt a törvény világa Méghozzá az Alpha 3.6 frissítésben, mely rengeteg újdonságot rejt a támogatók számára; mostantól a törvény előtt felelünk majd kétes tetteinkért, javul a pajzsrendszer, és végre űrhajót is vásárolhatunk a játékbeli pénzünkön.
ASUS ROG Strix Scope: egyszerűen nagyszerű A gyártó visszafogott mechanikus billentyűzete magabiztosan hozza a kötelezőt.
A Biostar engedélyezi az PCI Express 4.0-t az AMD 400-szériás alaplapjain Bár az öröm nem tart majd örökké, azért mindenképpen üdvözlendő a hír.
Befutott a Death Stranding borítója A Comic-Conon a Death Stranding panelje elsősorban a játék fejlesztésével kapcsolatos érdekességekről és inspirációkról esett szó, de Kojima azért időt szakított a box art leleplezésére is.
A klímaváltozás árnyékában Tíz évvel a legutóbbi nagy válság után a vállalatvezetők még mindig nem tartanak igazán a recessziótól, ez pedig azt jelenti, hogy a 2. világháború óta a leghosszabb ideje tartó expanzió időszakát éljük. A KPMG ez év elején, még a kereskedelmi háborúk kirobbanása előtt készült globális felmérése azonban meglepetésekkel is szolgált.
Érkezik a jósolt memória áremelkedés Most kell venni memóriát, az idei évben ugyanis várhatóan már csak drágulni fognak a termékek. Az esetleges vásárlást vagy bővítést tehát célszerű napokon vagy legfeljebb 1-2 héten belül meglépni.