Nem akartam Kispál-kópia lenni

A Hiperkarma is fellép az Index 20. születésnapi buliján, ezért meghívtuk a zenekar frontemberét, Bérczesi Róbertet a Stenk Podcast legújabb adásába.

2019. május 16. 9:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Lovasi köszöni szépen, és jól el van a Kispál és a Borz nélkül is Lovasi András szólóban és a Kiscsillaggal is fellépett Orfűn, mi pedig megnéztük mindkét koncertet.

Rossz belegondolni, mik zajlanak a raktárakban Klebsiella oxytoca baktériumot talált egy frissen piacra dobott, palackozott pi-vízben a Index által megrendelt laboratóriumi vizsgálat.
Az első rocker A szocialista erkölcshöz és a panelkonform életformához a rock dübörgése helyett a lágy hangú, szintetizátorral és elektromos dobbal dúsított diszkózene illett. Index tárcák, Benedek Szabolcs.
A BUX volt a térség legjobb tőzsdeindexe? A tőzsdeindexeket nem mindig lehet jól összehasonlítani egymással. Ha a számítási különbségeket kiküszöböljük, a közép-kezelt-európai térség indexei közül a lengyeleket és a cseheket megelőztük, a rom...
Journalist of Index banned from Parliament until 2020 Our colleague was trying to ask questions about the ongoing constitutional revision, but he did not get any answers.
Index: Részben Mészároséké lehet Magyarország legnagyobb gázelosztója Hivatalosan még nem erősítették meg, de az Index szerint mégis szinte biztosra vehető, hogy Mészáros Lőrinc és a MET Holding a jövőben közösen birtokolja és működteti a Tigáz Zrt-t.

Elindult a Zöld Index! Mi az a Zöld Index? Mostantól mi is kiemelt figyelemmel foglalkozunk a környezettudatossággal és a klímaváltozással.
Lecsúszott a forgalom, felkapaszkodott a mutató Csökkenő forgalom mellett emelkedett a Bux index.
Okostévé A hatalmas, drága, piszkosul menő tévé nem illik ebbe a kicsi, olcsó, piszkosul ciki panelba, de a fiúnak minden vágya ez volt. Index tárcák, Haász János.
Mi a közös egy öreg Porschéban, az Index címlapjában és a Pancho Arénában? Sosem találnák ki: mindegyiket szenteltek már meg Magyarországon. Íme, az utóbbi két évtized legkülönösebb, legfurcsább, legviccesebb áldásai, szentelései.
Szakadék felé tart a fél világ - Mégis úgy ömlik a pénz, mintha nem lenne holnap Történelmi csúcson zárta a szerdai kereskedést a három irányadó amerikai index, az S&P 500, a Dow és a Nasdaq, pedig nem felhőtlenek a kilátások a világban. A kereskedelmi háború még mindig tart, a...
Mintegy 60 milliárdot kell rákölteni a magyarországi kézilabda Eb-re Az Index számításai szerint Kocsis Máté eléggé alábecsülte a dolgot, amikor azt mondta tavaly, hogy összesen 10-15 milliárdos beruházásra van szükség a kontinenstornához.