Leighton Meester visszatért a vörös szőnyegre és azonnal beleszeretsz ebbe a ruhába

A Gossip Girl sztárja még mindig a legstílusosabb

2019. május 16. 9:42

A cikk folytatása...Friss hírek
A mesterszakács titkai - hétköznap 13.30 Ajánló - A mesterszakács titkai: hétköznap délután a LiChi TV-n!
Ovizsaru - július 28., vasárnap, 18.30 Ajánló - Szereplők: Arnold Schwarzenegger, Penelope Ann Miller, Pamela Reed, Linda Hunt, Richard Tyson
Robbie, a fóka - VII. 9. rész Vera és Oskar másnapi esküvőjükre készülnek. Uwe egy gyönyörűen feldíszített régi fogattal akarja meglepni az ifjú párt. Florian és Tom furcsa zsákot fedeznek fel a tengeren. Ki akarják halászni, de a zsáknak nyoma vész. Végül Robbie segítségével megoldódik a rejtély, és lelepleznek egy csempészhálózatot.
Markos György: Soha többé nem állok színpadra A legendás humorista 73. születésnapján beszélt arról, hogy eldöntötte: befejezi pályafutását. Nehezen szánta rá magát, végül édesapja, a néhai Alfonzó egykori tanácsa győzte meg.
A gyászoló család döbbenetes állítása: Öngyilkosságnak álcázták Sarolta megölését A nyomozás szerint saját életét oltotta ki a 22 éves debreceni nő, családja azonban biztos abban, hogy megölték. Azt is sejtik, ki a gyilkosa.
Kutyagyilkosság: Kitették a netre a panziós fotóját A gyanú szerint a panzió tulajdonosa mért halálos ütést a yorkshire terrierre.

Blair Waldorf biztosan nem viselné Leighton Meester új kollekciójának darabjait Pedig nagyon menő

Top hírek:
Ábel Anita lánya rengeteget nőtt - Luca az édesanyjával strandolt Ábel Anita lánya, Luca augusztusban már 11 éves lesz.
Angelina Jolie dögös ruhában jelent meg a Comic-Conon - Rég láttuk ilyen szexinek Aszimmetrikus szettben szexiskedett Angelina Jolie a hétvégén.
6 éves lett György herceg - Ilyen tündéri fotókat osztottak meg róla az elmúlt évben Képeken a tündéri György herceg.
A fiatalkori Alzheimer-kór kialakulásához is hozzájárulhat: a magas koleszterinszint és 6 másik kockázati tényező Friss kutatás azt támasztja alá, hogy a fiatalkori, tehát 65 éves kor előtt megjelenő Alzheimer-kór szorosan kapcsolódik a magas koleszterinszinthez.
Bourne filmek - vasárnap 21.00 Ajánló - Van akinek élve, van akinek holtan kell. Bourne filmek vasárnap esténként a Mozi+ -on! #filmekegesznap
1400 kalóriás heti menüt mutatunk Könnyen összeállítható fogyókúrás étrend képeken Ettől a diétától biztosan nem leszel éhes.