A Nintendo Switch Japánban már lekörözte a PlayStation 4-et

Világszinten persze a Sony előnyre továbbra is tetemes.

2019. május 16. 9:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ezekkel a funkciókkal bővül a PlayStation 4? Bár már közel a generáció vége, pár kényelmi szolgáltatást még beépíthet a Sony, amiket aztán megtarthat a PlayStation 5-nél is.

10 napig ingyenes PS4-en a Monster Hunter: World Mindig is érdekelt a Capcom szörnyvadászos játéka, de próbaverzió nélkül nem akartál belevágni az ára miatt? Nos, jó hírünk van, ugyanis 10 napon át teljesen ingyen játszható PlayStation 4-en a Monste...
Monster Hunter: World - a következő 10 napban ingyen nyomhatod Ha van otthon egy PlayStation 4-ed, akkor most teljesen ingyen élvezheted a Monster Hunter: World világát, és megtarthatod a próbaidőszak alatt elért minden eredményedet.
Megjelenési dátumot kapott a MediEvil remaster A felújított kiadás a tervek szerint október végén lesz elérhető PlayStation 4-re.
Nézzük élőben a PlayStation State of Play második adásának bemutatóját! Magyar idő szerint pontban éjfélkor lesz látható a videó, amelyben egy teljesen új PS4-es játékot is lelepleznek.
Code Vein - Lehet jelentkezni a hálózati tesztelésre Egyelőre semmilyen részletet nem tudunk az érkező bétáról, annyit viszont igen, hogy csak Xbox One-on és PlayStation 4-en lesz elérhető.

PlayStation 4-re költözik az EA Access Az Electronic Arts hivatalosan is megerősítette, hogy a februárban már beharangozott EA Access-bővülés most nyáron valósul meg, így a szolgáltatás hamarosan PlayStation 4-re költözik.
Könnyed szórakozás és egy drámai történet - PlayStation Plus 2019 május Májusban is két remek játékot kapnak ajándékba a PlayStation Plus előfizetők.
Xbox One-ra és PlayStation 4-re is megjelenik a Tannenberg Az I. Világháborús FPS PC-n nem aratott túl nagy sikert, talán a konzolos változatok jobban szerepelnek.
Mit tudhat az új PlayStation? A processzormagokat és a grafikus vezérlőt nagyjából körvonalazta a Sony, de mi van igazán mélyen?
Megjelenési dátumot kapott a Bloodstained: Ritual of the Night A PC-s, a PlayStation 4-es és az Xbox One kiadások érkeznek elsőnek, a Switch verzió egy héttel később várható.
PlayStation Plus - májusban is két kiváló játékot kapunk Mindkettő felejthetetlen élményt ad, de egészen másképp.