A Kakucsringen vár újabb kihívás a Hankook Racer Cup RX mezőnyére

A hétvégén a Kakucsring nyitja meg kapuit az idén rallycross-ban szereplő Hankook Racer Cup mezőnye előtt. A 2019-ben a gyorsaságiból, a rallycross-ba igazolt szakág versenyzőinek, egy újabb hazai pályán és ismét ismeretlen környezetben kell újra próbára tennie magát.

2019. május 16. 10:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Makai György újabb győztes hétvégéje a Rabócsiringen Az első hazai ralikrosszos futamán debütáló Hankook Racer Cup RX mezőnye egy izgalmas, viszontagságokkal teli hétvégén van túl, ami ismét Makai György győzelmével zárult.

Friss hírek
Óriási medencét szállítottak az M1-esen Persze ezt is valahogyan el kell juttatni a rendeltetési helyére de kételkedünk benne, hogy így, platós kocsira téve.
Vajon ki engedte meg Ricciardónak, hogy Red Bull-os képeket mutogasson? Parc Fermé: Vajon ki engedte meg Ricciardónak, hogy Red Bull-os képeket mutogasson?
Mindent csinál a román kamionos, csak az utat nem nézi Lábbal kormányoz, telefonoz, nyújtózkodik és még be is mutat az őt videózónak. A felvétel a Made In Romania Facebook-oldalra került fel, eddig félmillióan látták a vezess.hu akadt rá.
Niki Lauda magyarázza az F1 kihívásait ebben az 1985-ös dokumentumfilmben Parc Fermé: Niki Lauda magyarázza az F1 kihívásait ebben az 1985-ös dokumentumfilmben
Tanulóvezető lett a kétszeres Európa-bajnok Tanulóvezető lett Kiss Norbertből. A kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző nyolcadik szezonját kezdi az ETRC-ben, ezért úgy gondolta, itt az ideje, hogy ne csak a pályán, hanem közúton is vezethessen kamiont, ehhez pedig - ha csak virtuálisan is - vissza kellett ülnie az iskolapadba.
Monacóban játszik a pilótaválogatott, két herceg is lesz a pályán Parc Fermé: Monacóban játszik a pilótaválogatott, két herceg is lesz a pályán

A Slovakia Ring után itthon is debütálhat a Hankook Racer Cup A hétvégén a máriapócsi pályára érkezik a 2019-ben rallycross-ban bemutatkozó Hankook Racer Cup RX, ami a mezőny nagy részének újdonság lesz. Igaz most is lesznek olyanok, akik ebben a szakágban már p...

Top hírek:
Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket Parc Fermé: Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket
Tetszett a Trónok harca fináléja? Carlos Sainz megmondja a tutit! Parc Fermé: Tetszett a Trónok harca fináléja? Carlos Sainz megmondja a tutit!
Az F1 2019 után a WRC 8 is megmutatta magát Szeptemberben kerül a boltokba a rali-vb új játéka, a WRC 8, amely szintén minden eddiginél szebbnek ígérkezik - mutatjuk, hogy mire is lehet számítani.
Ne maradj le semmiről a Monacói Nagydíjon! Szokás szerint már csütörtökön megkezdődik az F1-es program Monacóban, de lesz Formula-E, WRX és ezen a hétvégén rendezik az idei Indy500-at is. Mutatjuk a programot.
Niki Lauda magyarázza az F1 kihívásait ebben az 1985-ös dokumentumfilmben Parc Fermé: Niki Lauda magyarázza az F1 kihívásait ebben az 1985-ös dokumentumfilmben
Öt emlékezetes pillanat a Monacói Nagydíjak történetéből Parc Fermé: Öt emlékezetes pillanat a Monacói Nagydíjak történetéből