A Kakucsringen vár újabb kihívás a Hankook Racer Cup RX mezőnyére

A hétvégén a Kakucsring nyitja meg kapuit az idén rallycross-ban szereplő Hankook Racer Cup mezőnye előtt. A 2019-ben a gyorsaságiból, a rallycross-ba igazolt szakág versenyzőinek, egy újabb hazai pályán és ismét ismeretlen környezetben kell újra próbára tennie magát.

2019. május 16. 10:20

A cikk folytatása...Friss hírek
A legszorosabb befutók, ahol a 3 ezred is sok A mögöttünk hagyott hétvégén egy kísérleti verseny hozott a maga nemében példátlanul kiélezett befutót. Összegyűjtöttük azokat az eseteket a motorsport történetéből, amikor tényleg előkerültek a célfotók.
Magyar pilóta nyert nemzetközi ralikrossz-futamot Parc Fermé: Magyar pilóta nyert nemzetközi ralikrossz-futamot
Szimulátoron vezeti egymást a két bajnoki rivális A W Series két élmenője, Jamie Chadwick és Beitske Visser vakon próbálnak megtenni egy virtuális kört Hockenheimben úgy, hogy csak a másikuk instrukcióira hagyatkozhatnak. A konklúzió: "A valóságban ezt sose próbáljuk ki!"
Kettős magyar siker a Lotus Cup Europe-ban Parc Fermé: Kettős magyar siker a Lotus Cup Europe-ban
Hülkenberg: Ha nem teljesítünk, repülünk A Renault F1-es pilótát van, aki élcsapatban, van, aki a szérián kívül látná legszívesebben - ő nem lepődik meg semmin, tudja, hogy folyamatosan teljesítenie kell.
Így készül Sainz első F1-es dobogójára Parc Fermé: Így készül Sainz első F1-es dobogójára

Top hírek:
Van valami fenséges abban, amit egy oválpálya látványa nyújt éjjel Parc Fermé: Van valami fenséges abban, amit egy oválpálya látványa nyújt éjjel
Egy vagyont veszíthet Daniel Ricciardo A Renault pilótáján több mint tíz millió fontot szeretne behajtani korábbi tanácsadója, aki most már jogi útra terelte az ügyet - Ricciardo szerint nincs alapjuk a vádaknak.
Morbidelli: Félelmetes a DTM versenyautója A MotoGP egyre több versenyzője próbálja ki magát abban, vajon négykeréken is képes-e olyan teljesítményre, mint motoron. A Petronas Yamaha olasz versenyzője elragadtatással beszélt arról, milyen érzés vezetni egy DTM-ben használt BMW M4-t.
Hiánypótló videó: így ugrik medencébe Kimi Raikkönen egy rózsaszín gumiflamingóról Parc Fermé: Hiánypótló videó: így ugrik medencébe Kimi Raikkönen egy rózsaszín gumiflamingóról
Tökéletes kontroll: a BMW iNEXT sokszögletű kormánya A bajor prémiumgyártó 2021-ben érkező technológiai zászlóshajójának forradalmian innovatív kormánykialakítása nem csupán a haladás közben átvett irányítás biztonságát és precizitását garantálja, de a beszállás kényelmét és a műszeregység áttekinthetőségét is új dimenzióba helyezi.
Melyik több? Az egyenlítő hossza, vagy amennyit a Ferrari versenyzői vezetnek egy szezon során? Parc Fermé: Melyik több? Az egyenlítő hossza, vagy amennyit a Ferrari versenyzői vezetnek egy szezon során?