LMP: A klímaváltozás a legnagyobb fenyegetés a Földre

A zöldek képesek megállítani a klímabűnözőket Vágó Gábor szerint.

2019. május 16. 11:22

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Lenyűgöző fényképet küldött haza a száguldó aszteroida körül keringő űrszonda A NASA OSIRIS-REx szondája minden eddiginél közelebb került egy csillagászati objektumhoz, ráadásul ez a Földre jelenleg legveszélyesebbként számontartott Bennu aszteroida. Egy fotót is küldött haza ...

Hároméves kislány tett tönkre egy 16 milliós műalkotást Baselben A kislány kinyúlt a műalkotásért a babakocsiból, de lelökte a földre.
Püspökladányi pedofil karmaiból menekült meg a fiú Egy iskolából hazafelé tartó 12 éves kisfiútól akarhatott szexet a 25 esztendős L. Barna május 13-án. Az iskolás elképesztő lélekjelenlétet tanúsított: miután a férfi a földre teperte őt, sikerült kis...
Kate Middleton földre szállt angyal volt Donald Trump hivatalos fogadásán A Buckingham Palotában díszes vacsorával fogadták az amerikai küldöttséget
Pofonokkal állt bosszút a bringás az őt fellökő nézőn A Giro d'Italia egyik emelkedőjén López került földre, a zsűri is érthetőnek nevezte akcióját.
A magyarok nyaralását is érintik a földre kényszerített Boeingek Világszerte komoly gond a 737 Maxek pótlása.

Videó: Fellőtte a SpaceX az első 60 műholdat, ami internetet szór a Földre Hivatalosan is elindult Elon Musk műholdasinternet-projektje, amiben összesen 12 ezer szateliltet telepít majd a világűrbe.
Teljesen megkattant a Szellemirtók sztárja? Földönkívülieket látott a Szellemirtók című film sztárja. Dan Aykroyd a Daily Star című portálnak mesélte el, hogy nemrégiben a tengerparton négy űrlényt is látott, akik turistaként jöttek a Földre. ...
Vágó Gábor: Kiürült az agyam A listavezető szerint az LMP súlyos harakirit végzett magán, mégsem oszlik fel a párt. Interjú.
LMP: valóban a jövőnk a tét Nem csak a gyerekeink, unokáink, de a saját jövőnk is veszélybe kerülhet emelte ki Vágó Gábor.
LMP: A Fidesz klímatagadóvá vált A környezet felszámolása zajlik azáltal, hogy a világ számos országában nagyvállalatok irányítják a politikát fogalmazott Vágó Gábor.
LMP: a klímaváltozás az emberiség előtt álló legnagyobb kihívás Vágó Gábor, az LMP EP-listavezetője szerint térségünk sokkal nagyobb nyomás alatt van ebben a globális krízisben, mint bármelyik más terület a Kárpát-medencében.