Epic Games Store - még több játékot kapunk ingyen az első leárazás alatt

Eddig kéthetente kínált valamit ingyen az Epic, mostantól egy hónapon át hetente fog. Az akciókat is érdemes megnézni.

2019. május 16. 17:19

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

E3 2019: Év végéig lesz heti ingyen játék az Epicnél A platform indulásakor még havi rendszerességgel érkeztek az ingyen bezsákolható címek, ám a májusi Epic Games Store Mega Sale óta már hetente kapunk új játékot, és úgy néz ki, hogy ez 2019 végéig így...

E3 2019 - különálló játékként is megjelenik az Auto Chess Az elmúlt évek legnépszerűbb modja külön is megjelenik, de a Steamet (nyomós okkal) elkerüli. Bizony, Epic Games Store-exkluzív lesz.
A Take-Two főnöke szerint a Fortnite-nak nem volt hatása a játékiparra Strauss Zelnick szerint a játék maga nem sokat csinált az iparral, de az Epic Games Store majd szépen megkeveri a szószt.
Megjelent a PC-s Journey A mai naptól nem PlayStation-exkluzív az érzelemgazdag Journey, a thatgamecompany fejlesztése már elérhető az Epic Games Store-ban. A különleges alkotások rajongóinak kihagyhatatlan ezen a platformon ...
A Windows Store-ra költözik a Metro Exodus? Váratlanul a Microsoft beizzította a Metro Exodus Windows Store-adatlapját, ami arra enged következtetni, hogy hamarosan lejár az Epic Gamesszel között Epic Games Store-exkluzivitás.
Ingyenes játékok péntek estére Az Epic Games Store és a GOG is meglepett bennünket egy-egy ingyenes játékkal a hétvégére, ezeket ráadásul meg is tarthatjuk, nem csak próbaidőszakokról van szó. Egy dungeon crawler és egy kalandjáték...

Napokon belül PC-re is megjelenik a Journey A különleges program eddig PlayStation exkluzív volt, hamarosan azonban elérhető lesz az Epic Games Store-ban.
A Metro Exodus az Epic Games Store-ban futotta a legnagyobbat A THQ Nordic szerint a Metro Exodus PC-s eladásait nem befolyásolta az Epic Games Store-os balhé, a digitális eladások terén ez a platform vitte a prímet.
Epic Games Store - változott az ingyen játék, és ezt most tényleg érdemes letölteni A Stories Untold ment, és ahogy ígérte az Epic, most nem kellett két hetet várnunk a cserére.
Az Epic Games Store letiltja a vásárlást, ha sok játékot veszel túl gyorsan Az EGS védelmi rendszerének van egy nagyon kellemetlen mellékhatása, ami egy streamer balszerencséje okán vált nyilvánvalóvá.
Epic Store Mega Sale - hova tűntek a játékok? Megkezdődött az Epic Games Store első nagy leárazása, amely gyakorlatilag az itt meglelhető összes játékot érinti. Igen ám, de az akció idejére néhány kiadó eltávolíttatta a saját címeit a platformról...
Két játék ideiglenesen eltűnt az Epic Games Store-ból a leárazások miatt Az Epic Games Store első leárazása során a platformon megtalálható összes játék kedvezményesen szerezhető be, de ez bizony nem minden kiadónak ideális.