Újabb fordulat Lovasi balesetének ügyében - Az énekes elmondta mi is történt valójában

Az énekes őszintén vallott a történtekről.

2019. május 16. 18:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Új klippel jelentkezett Lovasi András Klippremier.

Friss hírek
Milyen kiegészítő áll a legjobban egy férfinak a fürdőnadrághoz? Döntsük el! Nevetséges vagy menő egy ilyen nagy nyaklánc, egy mintás ing vagy egy bicepszkendő? Mit vegyen fel egy férfi a fecskéhez? Mondja meg ön!
Híres gyerek színészek, akik nem kallódtak el - fotók Mennyit változtak!
Ártatlan viccelődés vagy érzéketlen bunkóság az új babás átverés? videó Megoszlanak a vélemények.
Kisvárosi Klinika - I. 10. rész Az aacheni klinikára egy kisfiú érkezik, aki egy macska miatt esik le egy tetőről, Betty azt gyanítja, hogy más dolog állhat a leesés hátterében. Közben egy másik sérült is érkezik a klinikára, aki hasonló hihetetlen történettel áll elő: a férfi azt állítja, hogy a Nílusban megharapta egy ismeretlen élőlény.
A dolgot súlyosbította, hogy még 18-19 évesen is szűz voltam Olvasónk, Dániel kiskamaszként még kifejezetten népszerű volt a lányok körében, de aztán mintha elvágták volna. Évek kellettek, amíg rájött, mi volt a gond.
Félelemben éli életét a Jóban Rosszban sztárja: Megszállott zaklató tartja rettegésben Filmbe illő történetet osztott meg Nagy Kata, szerencse, hogy nem lett komolyabb baj belőle!

Félig nyers, félig égett ételről szól Hajós András új dalfutáros dala Lovasi András, Kőhalmi Zoltán, Linczényi Márkó és Dallos Bogi segített Hajós Andrásnak az új dalfutáros dalban.
Lovasi köszöni szépen, és jól el van a Kispál és a Borz nélkül is Lovasi András szólóban és a Kiscsillaggal is fellépett Orfűn, mi pedig megnéztük mindkét koncertet.

Top hírek:
Céline Dion legidősebb fiából sármos pasi lett - Friss fotókon a 18 éves René-Charles Céline Dion legidősebb fia januárban lett 18 éves.
Piedone Afrikában - Teljes film - Visszanézhető: 2019.07.27-ig Rendező: Steno Szereplők: Bud Spencer, Enzo Cannavale, Werner Pochath, Desmond Thompson, Joe Stewardson
Kihúzták az ötöslottó nyerőszámait: 322 millió forint volt a tét Néhány perce véget ért a sorsolás. Mutatjuk az e heti nyerőszámokat!
Ámulunk a 47 éves Jaksity Kata bikinis fotóján - A műsorvezető gyönyörű a tengerparton Jaksity Kata gyönyörű a Vietnamból posztolt bikinis képein.
Miért a rossz férfit vonzza magához valaki újra és újra? Nem csak a balszerencse az oka Többek közt a gyermekkori minták és az önértékelési problémák is hozzájárulnak a problémás, káros, boldogtalanságot eredményező kapcsolatokhoz.
Gyurcsányék csalni akartak?  Nyomozás indult a Demokratikus Koalíció ellen, miután egy hangfelvételből kiderült, hogy Varju László meg akarta vesztegetni ellenfelét a tavalyi parlamenti választás előtt. A DK politikusa különféle juttatásokat ígért az egykori MSZP-s Horváth Imrének, ha visszalép Varju javára. De nemcsak íg...