Vannak komoly tüskék a német–magyar viszonyban

Angela Merkel egy nagy NDK-t csinált Németországból. Ez azért teljesítmény — mondta Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója egy tegnapi konferencián

2019. május 16. 21:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Angela Merkel: meggyőződéses és meggyőző vezetője lesz az Európai Bizottságnak Angela Merkel német kancellár és több német pártvezető is gratulált Ursula von der Leyen német védelmi miniszternek megválasztásához az Európai Bizottság élére.

Merkel és több német pártvezető és politikus is gratulált Ursula von der Leyen megválasztásához Angela Merkel örömét fejezi ki, hogy első alkalommal kerül nő a brüsszeli testület élére.
Rejtélyes rohamok: miért remeg a német kancellár? Angela Merkel az elmúlt három hétben háromszor remegett látványosan nyilvános szereplései során. Német kormányzati források szerint a történtek mögött pszichológiai okok állhatnak. A kancellár kitérő ...
Mindenki a remegő Muttiért aggódik Németországban Angela Merkel német kancellár egy hónapon belül háromszor is egész testében remegett. Kimerült lehet, mégsem hajlandó lassítani. (Külföld)
Ülve hallgatta meg a himnuszt Angela Merkel Berlinben Három hét alatt háromszor tört rá a remegés a német kancellárra.
Angela Merkel ismét a remegéséről beszélt A német kancellár Antti Rinne finn kormányfőt fogadta Berlinben, és a hivatalos rendezvényen ismét remegni kezdett.

Újabb pocsék adat jött Németországból Májusban sem jött lendületbe a német villamosipar, ugyanúgy mint az előző hónapokban, a megrendelések elmaradtak az egy évvel korábbiaktól - közölte kedden a ZVEI szakmai szövetség. Különösen...
Ungváry Krisztián a Schmidt Mária rendszerváltás-kiállításáról: Javaslom is a Terror Háza feliratot Propagandagyárra cserélni A történész szerint a demokratikus ellenzék nem fideszes képviselőit kiradírozták a rendszerváltók közül.
Németországból Amerikába vándorol az Osram Az Osram világítástechnológiai cég amerikai befektetési társaságoké lesz.
Fogy a levegő Angela Merkel körül A „centrista” az udvariasabb kifejezés az elvtelenre. A középen állást leginkább a francia elnök tette saját maga és pártja ideológiájává, de Angela Merkel is ezt vallja már évek óta.
A SchmidtUngár család 1,6 milliárd forintot vett ki ingatlanos cégéből A BIF, amelyben főrészvényes Schmidt Mária és Ungár Péter cége, 2,6 milliárd osztalékot fizetett.
Angela Merkel tartózkodott a szavazáson, de üdvözli a megállapodást Üdvözölte az európai uniós vezetők brüsszeli csúcstalálkozóján született megállapodást és Ursula von der Leyen jelölését kedd este a német kancellár, hozzátéve, hogy ennek ellenére belpolitikai ok...