Akciófigyelő: Három ingyen játék a hétvégére (PC)

Humble Store-ban a Guacamelee! Super Turbo Championship Editiont kapjuk meg, Epic Games Store-ban a Stories Untoldot, míg uPlay-en a Steep lehet a miénk örökre.

2019. május 17. 9:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

E3 2019: Év végéig lesz heti ingyen játék az Epicnél A platform indulásakor még havi rendszerességgel érkeztek az ingyen bezsákolható címek, ám a májusi Epic Games Store Mega Sale óta már hetente kapunk új játékot, és úgy néz ki, hogy ez 2019 végéig így...

E3 2019 - különálló játékként is megjelenik az Auto Chess Az elmúlt évek legnépszerűbb modja külön is megjelenik, de a Steamet (nyomós okkal) elkerüli. Bizony, Epic Games Store-exkluzív lesz.
A Take-Two főnöke szerint a Fortnite-nak nem volt hatása a játékiparra Strauss Zelnick szerint a játék maga nem sokat csinált az iparral, de az Epic Games Store majd szépen megkeveri a szószt.
Megjelent a PC-s Journey A mai naptól nem PlayStation-exkluzív az érzelemgazdag Journey, a thatgamecompany fejlesztése már elérhető az Epic Games Store-ban. A különleges alkotások rajongóinak kihagyhatatlan ezen a platformon ...
A Windows Store-ra költözik a Metro Exodus? Váratlanul a Microsoft beizzította a Metro Exodus Windows Store-adatlapját, ami arra enged következtetni, hogy hamarosan lejár az Epic Gamesszel között Epic Games Store-exkluzivitás.
Ingyenes játékok péntek estére Az Epic Games Store és a GOG is meglepett bennünket egy-egy ingyenes játékkal a hétvégére, ezeket ráadásul meg is tarthatjuk, nem csak próbaidőszakokról van szó. Egy dungeon crawler és egy kalandjáték...

Napokon belül PC-re is megjelenik a Journey A különleges program eddig PlayStation exkluzív volt, hamarosan azonban elérhető lesz az Epic Games Store-ban.
Ingyen trabantos játék a Humble Store-ban Beköszöntött a tavaszi játékvásár a Humble Store Spring Sale akcióval, melynek kezdéseként most ingyen szerezhetjük be a vasfüggöny keleti felét bemutató trabantos utazós játékot, vagyis a Jalopy-t.
Epic Games Store - változott az ingyen játék, és ezt most tényleg érdemes letölteni A Stories Untold ment, és ahogy ígérte az Epic, most nem kellett két hetet várnunk a cserére.
Ingyenes a The Sims 4 és a GRID 2 Plusz még egy ráadás, a Guacamelee! Super Turbo Championship Edition. A címben szereplő életszimulátort az Originen zsákolhatjuk be, míg a Codemasters autóversenyét a Steamen - nehogy lemaradj róluk!
Az Epic Games Store letiltja a vásárlást, ha sok játékot veszel túl gyorsan Az EGS védelmi rendszerének van egy nagyon kellemetlen mellékhatása, ami egy streamer balszerencséje okán vált nyilvánvalóvá.
Epic Store Mega Sale - hova tűntek a játékok? Megkezdődött az Epic Games Store első nagy leárazása, amely gyakorlatilag az itt meglelhető összes játékot érinti. Igen ám, de az akció idejére néhány kiadó eltávolíttatta a saját címeit a platformról...