Egy jobb élet reménye a betonsivatagban

Pár év alatt nőtt ki a földből az újpalotai lakótelep, több tízezer embernek adva új, akkoriban elképzelhetetlenül modern lakásokat. Nézze meg a Fortepan képein, ahogy a futurisztikus kockaváros megtelt élettel.

2019. május 19. 21:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

30 éve volt Nagy Imre újratemetése címlapkép: Fortepan (77275

Friss hírek
Nadalt is meghatotta a Mallorca feljutása és fordítása Kétgólos hátrányból indult a tenszező kedvenc csapata a La Liga osztályozóján.
Halálos baleset történt Zalalövőnél A balesetben az előzni próbáló személygépkocsi vezetője a helyszínen meghalt.
Egyre nehezebben tagadhatják az oroszok, hogy közük volt a maláj utasszállító lelövéséhez Öt évvel az MH17-es utasszállító lelövése után végre hivatalosan is megneveztek négy gyanúsítottat, a felelősségre vonás azonban még várat magára.
Leépítések voltak az Inside Xbox csapatánál Leépítések voltak a Microsoft belsős tartalomgyártó csapatánál, amelyek a Mixer streamereit és az Inside Xbox műsorvezetőit is érintették. Azt még nem tudjuk, hogy milyen hatással lesz a cég műsoraira mindez.
Most letesztelheted, hogy elég jó asszisztense lennél-e Beyoncénak Egy online kalandjáték most segít eldönteni.
Az atomalkuban vállalt kötelezettségeinek betartására szólította fel Teheránt több európai ország A források a következményekre nem tértek ki.

Térey János: Átkelés Budapesten Régóta foglalkoztatta ez az őserdővel benőtt földnyelv. Hétfő hajnalban, 48 éves korában meghalt Térey János költő, író. A Fortepan a verseihez készített képválogatással tiszteleg az emléke előtt.
A Fortepan megmutatja, Schmidt Mária elrejti Fillérekből, állami támogatás nélkül született és működik a legnagyobb online fotóarchívum, aminek kincseire most Schmidt Mária rászállt. A Fortepan anyagából nemrég nyílt kiállítás a Magyar Nemzeti ...

Top hírek:
Váratlanul távozik a Mokka műsorvezetőnője - Ezért búcsúzott sírva az adás végén Szabó Dóra két és fél év után távozik a Mokka csapatából.
Mik az ARKangyalok szakterületei? Hívd ?ket segítségül ezek szerint!
Tarlós: Az előválasztás agitprop tevékenység Tarlós szerint az előválasztás agitprop tevékenység.
Évek óta húzódik Józsefváros káptalanfüredi gyerektáborának felújítása Eredetileg kézilabdacsarnok is épült volna, de mostanra az egész koncepció megváltozott.
Kálmán Olgára még egy kutyát sem bíznának rá az emberek Egyenes beszéd a kommentszekcióban.
Van egy rossz hírünk a Villám nevű képregényhős rajongóinak