Durva felhőszakadás jön - A fél országra kiadták a figyelmeztetést

Jégesőre is számítani lehet.

2019. május 20. 7:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Horror Mezőlaknál: Újabb emberi testrészek kerültek elő Mint arról korábban beszámoltunk, Mezőlak közelében félreállt egy autós kereket cserélni, az út szélén pedig megpillantott egy emberi lábszárat. Az eset után a rendőrség keresőkutyákkal térképezte fel a környéket, ahol újabb testrészeket találtak. Másnap kutyákkal érkeztek a rendőrök és folytatták a keresést.
Felháborító: megvertek egy férfit, mert segített átkelni egy vak embernek a forgalmas zebrán videó Egy agresszív párizsi sofőr megvert egy férfit, mert az előtte kelt át a zebrán egy vak férfival az oldalán. Az áldozat előzetesen látta, hogy egy vak férfi ácsorog a forgalmas út szélén, ezért felajánlotta neki a segítségét, amit az el is fogadott. Ahogy leléptek a zebráról, egy sofőr  mit sem törődve a gyalogosokkal az úton  kishíján elgázolta őket.
Hódíts a strandon is: Íme a legszebb fürdőruhák 10 ezer forint alatt Körbenéztünk az üzletekben, összeszedtük a legdögösebbeket.
3 szexpóz, mellyel garantált az orgazmus Ezekben a pozitúrákban biztosan eljutsz a csúcsra!
Napi cuki: halottnak tetteti magát a dagi cica, mert nem akar tornázni - videó Lailat, a dagi nőstény macskát szigorú diétára, és rendszeres testmozgásra kötelezte orvosa, amikor kiderült mennyire el van hízva. A lusta cicának a tornázás azonban úgy tűnik, nem tartozik a kedvenc elfoglaltságai közé. Pedig gazdája, a floridai Lee Ferinden egy futópadot is beszerzett neki, hogy azon sétáljon naponta néhány percet testmozgásként.
Ha így rendezed be, nagyobbnak tűnik az icipici háló: otthonos, barátságos lakásötleteket mutatunk Egyszerű trükkökkel könnyű a tágasság illúzióját kelteni.

Top hírek:
Sarka Kata testhezálló szerelésben - Szülés utáni alakját agyondicsérik Sarka Kata edzőtermi fotóján remek formában van.
Ártalmatlannak tűnő bőrtüneteket is okozhat az autoimmun betegség - Kevesen ismerik fel a jeleket A bőrön, a hajon és a körmökön is látható elváltozásokat okoz a lupus, sokan mégsem tulajdonítanak jelentőséget a tüneteknek.
Utolsó kemoterápiás kezelésén nem erre számított a nő: szerelme nagyon meglepte Nem csak a filmekben léteznek mesébe illő, romantikus történetek: a következő fotók bebizonyítják, hogy van igaz, örökké tartó szerelem.
Zsülike felnőtt - Fásy Ádám lánya ma már 21 éves, kész nő Friss fotókon Fásy Ádám egy szem lánya, Zsüliett.
Katalin hercegné gyönyörű ruhában - A spanyol és holland királynét is túlragyogta Katalin hercegné tegnap egy monokróm szettben fogadta az előkelőségeket.
A Szomszédokban csinos fodrászlány volt - A ma 60 éves Pregitzer Fruzsina most így néz ki Pregitzer Fruzsina a Szomszédokban hat éven át alakította a fodrászlányt, Fruzsit.