Borderlands: Game of the Year Edition teszt - felrázva, nem keverve

A legelső Borderlands felújított verziója többek között 4K- és HDR-támogatást is kapott. Megéri pótolni.

2019. május 28. 9:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Borderlands 3 - nagy bejelentésre készül a Gearbox Egy élmény akkor lesz igazán szép, ha van kivel megosztanunk azt. Egy különös, nyílt meghívót tett közzé Randy Pitchford és a Gearbox csapata, amelyben szeretettel várnak minden játékost, hogy megünne...

Borderlands 3 - Bemutatkozik a ping rendszer A kooperatív módot könnyíti az Apex Legends-ből átvett megoldás, így egyszerűbb lesz a kommunikáció a társakkal.
Borderlands 3 - az Apex Legends pingrendszerét is átveszik A Gearbox szeretné a leghozzáférhetőbbé tenni a Borderlands 3 többjátékos módját, ennek köszönhetően pedig rengeteg izgalmas funkcióval bővül a játék.
PlayStation Now - A júliusi játékok listája (PS4) A szolgáltatás olyan címekkel bővül, mint például a Rocket League, vagy a Borderlands: The Handsome Collection.
Borderlands 3 - Claptrap vált alkalmi idegenvezetőnkké Pandorán Régi cimboránk egy új videóban mesél a Borderlands sorozat leghíresebb bolygójáról.

PC-re tart a Borderlands 2 VR? A korábban csak PlayStation 4-re megjelen speciális verzió esélyes, hogy új kiadást kap.
Borderlands 2 VR - a Gearbox már készíti a PC-s verziót? Elképzelhető, hogy egy újabb platformra látogat el a virtuális valóságba ültetett őrület.
Ezek a játékok lehetnek az idei E3 legjobbjai A jelöltek listáján olyan címek kaptak helyet, mint a Borderlands 3 és a Doom Eternal - a Cyberpunk 2077 azonban lemaradt.
Borderlands 3 - A fősztori is kellően hosszú lesz Ha valaki nem foglalkozik a mellék küldetésekkel, akkor nagyjából 35 óra alatt ér a játék végére.
Borderlands 3 - több mint 35 órányi játékidőt tartalmaz A Gearbox egy igencsak tartalmas játékkal készül bővíteni a Borderlands franchise-t.