Mentálisan tette tönkre a fejlesztőit a Mortal Kombat brutalitása

Egy fejlesztőt poszttraumás stresszel diagnosztizáltak, egy másik csak belső szervekre tud gondolni, ha a kutyájára néz. Mit lehet kezdeni a realisztikus és extrém kegyetlen erőszakkal?

2019. június 1. 23:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Felnőtt besorolást kapott az új Mortal Kombat film A rendező megnyugtatott mindenkit, hogy véres és brutális lesz a produkció és végre nagyvásznon is láthatjuk a széria egyes kivégzéseit.

Természetesen nem lesz gyerekbarát az új Mortal Kombat film Ahogy a játékokban, úgy bizony a mozivásznon is találkozhatunk majd durva kivégzésekkel.
Megvan, ki alakítja Sub-Zerót az új Mortal Kombat-filmben Joe Taslim már bizonyított A rajtaütésben és a Halálos irambanban is.
Mortal Kombat 11 - félelmetesen fog kinézni Sindel A játék DLC-karakteréről először osztottak meg hivatalos fényképet.
Mortal Kombat 11 - a rajongók megalkották a tökéletes Reptile-t Reptile talán Mileena mellett a Mortal Kombat 11 egyik legnagyobb hiányzója, a lelkes rajongók viszont gondoskodtak a pótlásáról.
Mortal Kombat 11 - ő lehet a következő DLC-karakter Várhatóan egy régi ismerős fog csatlakozni a legújabb Mortal Kombat epizód felhozatalához legközelebb, valamint további népszerű arcok felbukkanására is számítunk.

Ettől a Mortal Kombat előadástól a te szavad is eláll Egy lelkes tánccsapat olyan Mortal Kombat stílusú show-t mutatott az America's Got Talent színpadán, hogy a zsűri állva tapsolt.
Amerikai toplista: továbbra is élen a Mortal Kombat Nem sikerült túl rózsásan az amerikai játékpiac májusa, az NPD Group szerint az új megjelenések 1998 óta nem teljesítettek olyan rosszul a kasszáknál, mint most. Ezek után nem meglepő, hogy egy áprili...
Mortal Kombat 11 - megjöttek a rangsorolt meccsek Ma rajtol el a Mortal Kombat 11 kompetitív ranked módja, ahol négyhetes szezonok keretei között mérkőzhetünk meg a többi játékossal. A felállás egyszerű: minél több meccset nyerünk, annál magasabb ran...
Mortal Kombat 11 - végre bekerül a rangsorolt játékmód A játékosok különböző jutalmakat kaparinthatnak majd meg, attól függően, hogyan szerepelnek a vadonatúj Kombat League-ben.
Mortal Kombat 11 - újabb szivárgás erősíti meg, hogy a Terminátor is benne lesz Az ősszel debütáló filmre a verekedős játékban is hangolódhatunk.
Ed Boon bemutatja az új Mortal Kombat 11 karaktert, ha valaki megtalálja a haverja kocsiját Alapvetően hozzászoktunk már Ed Boon trollkodásához, de itt egy picit többről van szó. Tényleg ellopták az egyik barátja autóját.