A Fidesz szerint vicc, hogy Karácsony akar javaslatot tenni a kerületi és fővárosi parkolás működtetésére

Karácsony Gergely közérdekű adatigényléssel fordult a kerületi önkormányzatokhoz.

2019. június 3. 14:19

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

93%-kal megválasztott fideszes polgármester ellen indít jelöltet a Fidesz Aki nem hagyja magát: függetlenként indul a fideszes ellen.

Századvég: a budapestiek szerint Karácsony nem alternatíva Ellenzéki oldalon a feszültség már több kerületben is érezhető.
Fidesz-KDNP: A bevándorláspárti baloldal bosszút akar állni Magyarországon Így értékelték a kormánypártok az elmúlt napok történéseit.
"Karanténba zárás sikerét" ünnepli a nyugat-európai baloldal Az M1 birtokába került egy email, amely szerint a "balliberális oldal" minden eszközzel próbálta megakadályozni, hogy a Fidesz, valamint más szerintük Európa-ellenes pártok képviselői fontos pozíc...
Olvasónk Miskolcon fedezte fel a karácsony szellemét júliusban
Újabb ÁSZ-vizsgálatra készülhetnek az ellenzéki pártok Hét ellenzéki párt kétéves gazdálkodását ellenőrzi a Számvevőszék, a Fidesz-KDNP-vel csak jövőre foglalkozhatnak. (Belföld)

Tovább tart az üzengetés a főpolgármester-jelöltek között Nyílt levelet írt Puzsér Róbert Karácsony Gergelynek.
Orbán Viktor: Európában egyre inkább a regionális együttműködésre kell figyelni - a nap hírei A Fidesz-KDNP EP-delegációjának vezetője arra számít, hogy fontos területet irányíthat majd Trócsányi László uniós biztos-jelölt. A regionális együttműködés fontosságát hangsúlyozta a magyar kormányfő...
Nem csak "nagyberuházások" kellenek az embereknek, mondja Fidesz egyik polgármesterjelöltje A megyei jegyzőt indítja a Fidesz a polgármesterségért Szombathelyen.
A Fidesz frakcióvezető-helyettese: Meg kell védeni a gyerekeket a szexuális aberrációtól, a Pride-ot be kell tiltani!!4 Boldog István börtönbe is küldene néhány felvonulót.
Karácsony erőltette a parkfelújítást Háromszoros ár, fél éves csúszás, sok bosszúság - ez jellemzi a Pillangó park felújítását, Karácsony Gergely mintaprojektjét. A zuglói polgármester nagyon büszke a beruházásra, a lakók azonban azt mon...
Farkas Cipriánt indítja Sopronban a Fidesz A jelöltet bemutató Kósa Lajos szerint a város kihívások előtt áll, mert sokan települtek be.