[Frissítve] Itt az Android 10 Q béta 4

Megérkezett az Android 10 Q legújabb bétája - ebben már a végleges API-k is benne vannak.

2019. június 6. 16:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Frissítve: Szeptemberben jöhet a The Surge 2 Úgy tűnik, a Microsoft Store idő előtt elárulta a The Surge 2 megjelenési dátumát. Ezek szerint szeptember végén játszhatunk a Dark Souls sci-fi variánsával. Jericho városa ismét egy megmentőért könyö...

A Galaxy J7 Pro is Android Pie-ra vált A 2017-es Samsung modell Oroszországban kapta meg először a frissítőcsomagot.
Dragon Quest Walk - A Pokémon GO nyomdokaiban (iOS, Android) A mobil eszközökre bejelentett program egy kiterjesztett valóság játék lesz, ahol az ismert sorozat karakterei bukkannak fel az utcákat járva.
Valami nagy baj van a Google-nél, sorra csuklanak a szolgáltatások [frissítve] Technikai probléma lépett fel vasárnap este 9 óra előtt nem sokkal a Google rendszereiben.
A Huawei Mate 20 Pro mégis megkapja az Android Q tesztverzióját Ez egyben azt is jelentheti, hogy a piacon lévő Huawei készülékek mégis megkapják az Android soron következő verzióját.
Itt a csúcsmobilok gyilkosa, a Redmi K20 Pro Hivatalosan is bemutatkozott a Redmi K20 Pro, ami Európába Xiaomi Mi 9T Pro néven futhat be, és már benne van az Android 10 Q bétaprogramjában.

Megújította az Android-licencét a Samsung Stabil együttműködésre hivatkozva állapodott meg a Google-lel a Samsung, de erős kapcsolatról beszélt az LG is.
Óriásit versenyzett Kozák és Tótka - FRISSÍTVE videóval Jó napjuk volt az újpesti kajakozóknak.
Haszontalan lehet a Huawei Android-alternatívája Jól értesült források szerint a Huawei sosem készült arra, hogy világszerte elveszíti az Androidot, a HongMeng OS nem áll készen a globális startra, a Huawei alkalmazásboltja pedig haszontalan.
Kihúzta a Google a Huawei Mate 20 Prót egy fontos androidos listáról A mostani állás szerint a Huawei Mate 20 Pro nem kaphatja meg az Android Q beta változatát, és valószínűleg a többi Huawei/Honor készüléket is törlik majd az Android Q-t elsőként megkapó telefonok li...
A Huawei Technologies nyilatkozata Hivatalos levélben reagált a kínai gyártó az elmúlt órák és napok eseményeire, megerősítve a piacon lévő Huawei és Honor termékek jelenlegi és jövőbeni támogatását. A Google és az Android is nyilatkoz...
A Google kinyírhatja a Huawei telefonokat A Google felfüggeszti számos üzleti kapcsolatát a kínai gyártóval, amely elsősorban az Android használatát érinti és nagyon nehéz helyzetbe hozza a Huawei-t.