Harmadik helyen végzett a csoportjában a női vízilabda-válogatott

Bíró Attila együttese pénteken a hollandok ellen játszik a negyeddöntőben.

2019. június 6. 20:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Bíró Attila: "Könnyű gólokat ajándékoztunk az ellenfeleknek" A magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint ezek ellenére sem kell kétségbe esni amiatt, hogy az együttes hatodik lett a hazai rendezésű világliga szuperdöntőben. ...

Női vízilabda világliga szuperdöntő - Kikapott az ausztráloktól, hatodik a magyar csapat A hatodik helyen végzett a magyar női vízilabda-válogatott a Duna Arénában zajló világliga nyolccsapatos szuperdöntőjében: Bíró Attila együttese a vasárnapi helyosztón 12-7-es vereséget szenvedett...

Friss hírek
Még ma több hónappal meghosszabbítják a banki adategyeztetés határidejét Házszabálytól eltérve tárgyalják a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása elleni törvénymódosítási javaslatot.
Megint találtak egy Delhusa Gjon-dalt, amit szakasztott hasonmása egy külföldi számnak Delhusa Gjon elismerte, hogy a Rába parti lány című dalát egyszerűen koppintotta.
Meghan hercegné új eljegyzési gyűrűt villantott Nagyon hasonló az előzőhöz.
Beidou-3I2 Kínából sikeresen pályára állították az ország saját globális navigációs műholdrendszerének újabb tagját.
Csontkinövést okozhat a koponyán az okostelefon túlzott használata Megváltoztathatja az emberi testet a modern technológia használata.
Lelketlen kópia lett a szegény ember Notting Hillje A Csekély esély olyan, mintha egy verset hiba nélkül, de a jelentését egyáltalán nem értve kántálnánk.

Az ötödik helyért játszhat a női vízilabda-válogatott Bíró Attila csapata vasárnap az Ausztrália-Kanada párharc győztesével találkozik.
Vereséggel kezdte a világliga szuperdöntőjét a női vízilabda-válogatott Bíró Attila csapata következő mérkőzését szerdán játssza.

Top hírek:
Váratlanul távozik a Mokka műsorvezetőnője - Ezért búcsúzott sírva az adás végén Szabó Dóra két és fél év után távozik a Mokka csapatából.
Nincs bizonyíték a keletnyugati kettős élelmiszer-minőségre Közel 1400 terméket vizsgáltak 19 uniós tagállamban.
Tarlós: Az előválasztás agitprop tevékenység Tarlós szerint az előválasztás agitprop tevékenység.
Kálmán Olgára még egy kutyát sem bíznának rá az emberek Egyenes beszéd a kommentszekcióban.
Évek óta húzódik Józsefváros káptalanfüredi gyerektáborának felújítása Eredetileg kézilabdacsarnok is épült volna, de mostanra az egész koncepció megváltozott.
Dolgok, amiknek semmi értelme: Manga készült A szökés c. tévésorozatból