Fald a Keszthelyi Kilométereket

Az idei Balaton-parti verseny a jótékonyság jegyében is zajlik.

2019. június 7. 16:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vasvári Vivien kitette a Balaton közepére, amit ki kellett tenni a Balaton közepére Egy kép többet mond ezer szónál:

Megint dugó lehet a Balaton felé egy hármas karambol miatt Budaörsnél történt a baleset.
Som-Balogh Edina szexi fürdőruhában pózolt - 2 gyerek után is bombanő Som-Balogh Edina a Balaton partján fotózkodott.
Bűnmegelőzési egyesület kereskedett droggal a Balaton déli partján Hat-hét éve terjesztett drogot egy bűnmegelőzési egyesület, saját logós terepjáróval járt az elnök Budapestre kábítószerért.
The Jacksons, Rick Astley, Maceo Parker Paloznak Jazz Picnic highlights The Jacksons, Rick Astley, the Brand New Heavies and Maceo Parker will be among the highlights of this year's Jazz Picnic at Paloznak near Lake Balaton from August 1 to 3, the event's founde...
Dubaj, a nyaralások Balaton Soundja Az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb városában minden nagyobb és menőbb, mint máshol. Legalábbis szerintük.

Dolhai Attila és Janza Kata koncert Balatonfüreden! Jegyek itt! A mára már szokásos nyári koncertre várja az érdeklődőket Janza Kata és Dolhai Attila 2019. augusztus 11-én a BSZKK Szabadtéri Színnpadon Balatonfüreden. A musical-operett koncert megújult műsorral v...
Nem lesz több Red Bull Air Race, a cég lefújta a versenyeket A Red Bull megoldotta a magyarországi dilemmát, sem a Balaton, de a világ többi országában sem lesz több repülőzés.
Szigorítani akarták a jogszabályokat a balatoni fesztiválok miatt, de végül csak önmérsékletre kérték a szervezőket Hangnyomás mérséklést, program összeállítási önmérsékletet és toleranciát kérnek. A Balaton Fejlesztési Tanács jogszabály módosítást is kezdeményezett a biztonságos biciklizésért.
Megkezdték a Balaton vízeresztését Hétfő délután megkezdték a Balaton vízeresztését a Sió-zsilipen, mivel a következő 72 órában jelentős mennyiségű, 20-25 milliméternyi csapadékot várnak a a tó vízgyűjtő területére - tájékoztatta a...
A fideszes polgármester pünkösdi csomaggal kedveskedik a 60 év feletti újbudaiaknak A tartalma: 1 kg kristálycukor, 1 kg finomliszt, 1 csomag 4 tojásos szarvacska tészta, 1 l étolaj, 1 db sűrített paradicsom, 1 doboz tea, 1 zacskó sütőpor és 1 Balaton szelet.
17 milliárdot költenek a Balatoni Bringakör felújítására Elindul a Balaton déli-délkeleti részén, többek között Siófok és Balatonlelle között lévő, kerékpárút felújítása.