E3 2019 - mit várhatunk az Actvisiontől, a Take-Two-tól, a Warner Bros.-tól és a többiektől?

Ne feledkezzünk meg azokról a kiadókról sem, akik nem tartanak külön előadást, viszont olyan izgalmas címeket készülnek megmutatni, mint a Cyberpunk 2077, a Call of Duty: Modern Warfare vagy a Borderlands 3. Összeszedtük, hogy mire számítunk tőlük.

2019. június 7. 22:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kiderült, ki lesz Sub-Zero a Mortal Kombat filmben Újabb színész csatlakozott a mozihoz, amit maga a Warner Bros. felügyel.

Warner: nem csak az előfizetéseknek van jövője Az utóbbi időszakban egyre nagyobb teret hódítanak maguknak a különböző előfizetéses szolgáltatások, de a Warner Bros. Interactive Entertainment elnöke szerint nem valószínű, hogy teljes mértékben lev...
Borderlands 3 - vidám traileren a kegyetlen pusztítás Zene, tánc, rózsák és rengeteg fegyver az új kedvcsinálóban.
Tartalmas könyvből ismerhetjük meg jobban a Cyberpunk 2077 futurisztikus városát A CD Projekt Red egy veterán képregénykiadóval együtt alkotja meg a mindenféle fontos infóval teli kötetet.
Borderlands 3 - nagy bejelentésre készül a Gearbox Egy élmény akkor lesz igazán szép, ha van kivel megosztanunk azt. Egy különös, nyílt meghívót tett közzé Randy Pitchford és a Gearbox csapata, amelyben szeretettel várnak minden játékost, hogy megünne...
Cyberpunk 2077 - lehet, hogy több hollywoodi színész is szerepelni fog benne Nem kizárt, hogy Keanu Reevesen kívül más is felbukkan a történet során.

Call of Duty: Modern Warfare - Jövő hónapban jön a teljes bemutató Eddig csak egy rövid trailert láthattunk a játékból, valamint a 2v2 módot, augusztus 1. napján viszont hosszabb leleplezés várható.
Modern Warfare - részletek a Gunfight játékmódról A Call of Duty: Modern Warfare multiplayer módjának bemutatója csak augusztus 1-jén lesz esedékes, de az egyik újdonságról, a Gunfightról már most is kiderült néhány fontos részlet. A hajtás után akci...
Metal Gear Solid 5 - Keanu Reeves két karaktere is bekerült John Wick és a Cyberpunk 2077 trailerében bemutatkozott Johnny Silverhand is elérhető már.
Borderlands 3 - az Apex Legends pingrendszerét is átveszik A Gearbox szeretné a leghozzáférhetőbbé tenni a Borderlands 3 többjátékos módját, ennek köszönhetően pedig rengeteg izgalmas funkcióval bővül a játék.
Call of Duty: Black Ops 4 - néhányan arra panaszkodnak, hogy eltűntek a játékbeli cuccaik Ráadásul a játékkal megszerzett tartalmak mellett még a pénzért vásárolt jóságoknak is hűlt helyük van állítólag.
Cyberpunk 2077 - három kaszt közül választhatunk Nem lesz több tucat karakterosztály a CD Projekt RED játékában, de legalább a felkínált lehetőségek teljes mértékben egyedinek mondhatóak.