Battlefield V - Részletek az érkező tartalmakból

A PC-s és Xbox One verziók után a PlayStation 4 kiadás is bekerül az EA Access-be júliusban.

2019. június 8. 20:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az új PlayStation VR elvileg vezeték nélküli lesz és 250 dollárba kerül majd Ha hihetünk a pletykáknak, akkor tényleg nagyot fog előrelépni a következő PSVR.

Holnap érkezik a Blood & Truth demója Ha van otthon PlayStation VR-od, de még nem próbáltad a remek fogadtatásban részesült Blood & Truth-t, itt az alkalom, hogy pótold a lemaradásod: holnap letölthetővé válik a játék demója.
PC-re költözik a Tetris Effect Hamarosan PC-n is játszhatóvá válik az eredetileg PlayStation 4-re bemutatott Tetris Effect. A nagyszerű VR-kompatibilis játékot kizárólag az Epic Games Store-on keresztül szerezhetjük majd be.
Úgy fest, hogy kiszivárogtak a PlayStation Plus augusztusi ingyen játékai Ha hihetünk a szivárgásnak, akkor két egészen friss játékot kapnak a PS Plus előfizetők.
The Dark Pictures: Man of Medan - Középpontban a többjátékos mód Az antológia sorozat első része jövő hónap végén érkezik PlayStation 4-re és Xbox One-ra, valamint PC-re is.
Csak jövőre jelenik meg a Psychonauts 2 A Double Fine bejelentette, hogy csak jövőre jelenik meg a Psychonauts folytatása. Emellett azt is megerősítette a cég, hogy hiába vált Microsoft-stúdióvá a csapat, a játékuk PlayStation 4-re is elkés...

Még ebben a hónapban PC-re költözik a Vane Egy ideje már tudjuk, az eredetileg PlayStation 4-en napvilágot látott Vane PC-n is tiszteletét teszi, most viszont megkaptuk a napra pontos megjelenési dátumot hozzá. Egy új trailert is tudunk mutatn...
PC-re is elérhető lesz az Earth Defense Force 5 Napokon belül Steamre is játszható lesz a korábban csak PlayStation 4-re megjelent sorozat 5. sorszámozott része.
Megjelenési dátumot kapott a Dont Even Think (PS4) A PlayStation 4-re érkező free-to-play battle royale játékban akár vérfarkasként is harcba vonulhatunk.
Valóban jön jelenlegi konzolokra is a lemezes Batman Arkham Collection Az Amazon UK idő előtt lőtte fel a PlayStation 4-es és Xbox One változatok adatlapját, így szinte már biztos, megkapjuk szeptemberben a gyűjteményes kiadások lemezes verzióit.
Hamarosan indul a Gears 5 bétája Szeptemberben újabb résszel bővül a Gears of War-széria, előtte azonban a The Coalition néhány bétateszt segítségével bizonyosodik meg róla, hogy minden folttul megy majd a premier napján Xbox One-on ...
Wreckfest - Nyár végén végre megjelennek a konzolos verziók Az elmúlt évek legjobb roncsderbis versenyjátéka augusztus végén már Xbox One-on és PS4-en is elérhető lesz.