Belebukott az alkotmányos válságba a moldovai elnök

Az alkotmánybíróság felfüggesztette.

2019. június 9. 11:41

A cikk folytatása...Friss hírek
Miként kell élni, hogy elérd a 100 éves kort?
Itt a The Witcher sorozat első előzetese Eddig főképp csak beszéltünk róla, képeket láttunk, találgattunk, de most végre átélhetjük a Netflix égisze alatt készülő The Witcher sorozat hangulatát, ha csak egy rövid ideig is.
Haját tépte, szidalmazta és megharapta Egy 49 éves helyi lakossal szemben indított büntetőeljárás vizsgálatát fejezték be a napokban a bonyhádi rendőrök
Tonfával támadt a sértettekre az elkövető A Tatai Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat egy tatai férfival szemben, aki tonfával bántalmazta a sértettet, majd a közéjük álló feleségét is megütötte
Thurman vs. Pacquiao mérlegelés A hét és a hétvége legfontosabb mérkőzésére szombaton éjszaka Las Vegasban kerül sor, ahol a WBA váltósúlyú világelső Keith Thurman és a reguláris bajnok Manny Pacquiao feszül majd egymásnak.
Íme A legbátrabb páros második évadának legnagyobb sírásai! Érzelemdús, szenvedélyes, izgalmakkal tarkított - minden, amit a sztárpárok napról napra átéltek a műsor forgatásakor. Voltak könnyebb és nehezebb kihívások, egy biztos, szem sosem maradt szárazon.

Top hírek:
KSH: Ötszázalékos a szakemberhiány az egészségügyben A szakdolgozói kamara szerint háromszor ennyien hiányoznak az ágazatból.
Járműhiba miatt nem járt a 4-es 6-os villamos Helyette pótlóbuszok közlekednek.
Földjükért tüntetőkbe hajtott egy férfi Brazíliában Egy embert megölt a Földnélküli Munkások Mozgalma tüntetői közül.
Egy svájci 33 liter bort iszik évente - parádé az arénában A Borászok Fesztiválját 20 évente tartják.
Kiderült mi okozta az argentin tengeralattjáró tragédiáját Költségvetési megszorítás és parancsnoki alkalmatlanság volt az ok.
Visszatért a Föld légkörébe, majd megsemmisült Kína űrlaboratóriuma Véget ért a Tienkung-2 nevű kínai űrállomás életciklusa, amely mostanra lepottyant az égből. Vészhelyzet nem állt fenn, a szerkezet darabjai a Csendes-óceánban landoltak.