Xbox Game Pass PC - kiderült az ár és az első néhány játék

Már órákkal a sajtókonferencia előtt fellőtte az Xbox Game Pass PC-s oldalát a Microsoft.

2019. június 9. 14:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Rég várt Star Wars-játék és talán új Xbox is lesz az idei E3-on Az EA formabontó előadást tart, a Microsoft valószínűleg két új konzollal érkezik, a Sony pedig nem is megy a Los Angeles-i videojáték-konferenciára.

Bleeding Edge - kiszivárgott a Hellblade fejlesztőinek készülő játéka Két nappal a Microsoft E3-as konferenciája előtt derült fény a multiplayer őrületre.
Feltétlenül frissíteni kell a Windowst! Olyan nagy a baj, hogy már az NSA amerikai titkosszolgálat is felhívja a vállalati rendszeradminisztrátok figyelmét arra, minél előbb telepítsék a Microsoft által három hete kiadott biztonsági frissít...
Felhőtechnológiai együttműködés a Telekom és a Microsoft között Bővíti közép- és kelet-európai felhőszolgáltatásait a Deutsche Telekom. Kilenc országban, köztük Magyarországon indítja el Microsofttal közös innovációs programját, amelynek keretében Microsoft Azure ...
E3 2019 Microsoft esélylatolgatás - új Xbox és rengeteg játék? A Sony távolmaradásával a Microsoft előtt adott a lehetőség, hogy meghódítsák a világot. De vajon sikerül nekik?
Új Surface gépen dolgozik a Microsoft, két képernyője lesz Megerősítést nyert a korábbi pletyka, ami szerint a Microsoft új, különleges Surface eszközt tervez kiadni. A még fejlesztés alatt álló táblagép érdekessége, hogy két képernyővel szerelik fel.

Crackdown 3 - a kampány és a többjátékos aréna is bővült Érkezett egy frissítés a Microsoft-exkluzív játékhoz, ami néhány jópofa újdonsággal egészíti ki azt.
Itt a javítás a májusi Windows 10-frissítéshez! A Microsoft több hibát is orvosol az új kumulatív frissítéssel.
Megszólal a mesterséges intelligencia A Microsoft célja, hogy létre hozzon egy programot, ami képes a szöveget beszédhanggá alakítani.
Bemutatkozott a PC-s Xbox Game Pass A Microsoft előfizetéses szolgáltatása, az Xbox Game Pass hamarosan megkaphatja a saját változatát PC-n is, mégpedig több mint 100 játékos nyitókínálattal. A redmondiak emellett kezet nyújtanak a Stea...
Teljesülhet a Windows-felhasználók álma a Microsoft új, titkos operációs rendszerével Továbbra sem tudni, mikor rukkol elő az újfajta operációs rendszerével a Microsoft, most azonban elárultak néhány részletet róla.
Megválasztották az Est Media igazgatóságába a magyar Microsoft korábbi vezérét Az Est Media május 28-i közgyűlése többek között új igazgatósági tagokat is választott, Perger Gábor mellett Papp István is tagja lett a társaság igazgatóságának, Papp István korábban a Microsoft...