A Nike újabb merész húzással dobott kesztyűt a versenytársaknak

A sportszergyártók között kíméletlen verseny van, a nagy szereplőknek nem csak egymással, de a "no name" termékekkel is meg kell küzdeni. A Nike most olyat lépett, amely révén biztosan sok lojális vásárlót szerez.

2019. június 10. 6:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Lakatos Márk: nem érdekel, ha valaki azt mondja, hogy nem tetszik neki a testem A Nike plus size próbababái kapcsán éleződik tovább a Lakatos Márk fotói által kirobbantott vita. A stylist elmondta a véleményét Dopeman posztjáról is.

Dopeman: A túlsúly reklámozása ugyanolyan helytelen, mint a környezetszennyezés Pityinger László, ismertebb nevén, Dopeman kiakadt, hogy a Nike plus size próbababákat használ. Követői nem mind osztották a véleményét.
Plus size próbabákkal újít a Nike

Egy atlétanőnek a terhesség a halál csókja Az elmúlt hetekben több amerikai sztáratléta szólt be a Nike-nak, mert az megvonja a támogatást tőlük, ha gyereket vállalnak. A pénzügyi nyomás miatt túl gyorsan tértek vissza, lelki sebeket ejtve mag...
Imádás! Itt az első csak női deszkásokat bemutató film a Nike-tól Hozsánna néked Elissa Steamer
Podcast: Megjött a fizetős YouTube Magyarországra, izgalmas fejlesztést villantott a Nike Az Őrültech eheti adásából sem hiányzohatnak azok a hírek, amikről a legtöbbet beszéltünk az elmúlt napokban.