Ebben az elképesztő grafikájú repülős játékban akár utasszállítót is vezethet videó

A szimulátorok kedvelői sem maradnak újdonság nélkül jövőre, a Microsoft elkészíti régóta futó Flight Simulator játékának következő részét.

2019. június 10. 15:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Microsoft Flight Simulator - hamisítatlan szimulátorélménnyel és modtámogatással érkezik A Microsoft megosztott egy-két új információt a készülő játékáról, aminek kapcsán nagy tervei vannak a srácoknak.

Csupán egy új Xbox konzollal rajtol a következő generáció? Korábban két gépről, az erősebb Anacondáról és a gyengébb, viszont olcsóbb Lockhartról is hallani lehetett, de a legfrissebb hírek alapján immár mindössze egy konzolra koncentrál a Microsoft.
Már kapható a világ első whiskyje, amit a mesterséges intelligencia készített el A svéd Mackmyra nevű cég gondolt egyet, és a Microsoft, valamint egy finn startup segítségével megalkotta a világ első, mesterséges intelligencia által készített whiskyjét, amit mostantól bárki megkó...
macOS-en is elérhető a Microsoft To-Do alkalmazása A natív, AppleKittel készült to-do app újabb szög a Wunderlist koporsójában, amelynek leállításáról a Microsoft már 2017-ben is beszélt.
Linuxra is jön a Microsoft Edge böngésző A fejlesztői csapat szerint a linuxos verzió még nem áll készen, de előbb-utóbb megérkezhet a nyílt forráskódú rendszerre.
A következő konzolgeneráció lesz az utolsó? A streaming kapcsán újra felmerült a kérdés, hogy vajon meddig is számíthatunk hagyományos konzolok megjelenésére, a Sony és a Microsoft vezérei pedig nem feltétlenül vannak ugyanazon a véleményen.

Nagyon hasznos funkció került a Google Dokumentumokba Nem mindenki akar fizetni egy szövegszerkesztőért (például a Microsoft Wordért), mondjuk mert csak ritkán van szüksége rá. Számukra hasznos alternatíva a Google felhős szolgáltatása, a Dokumentumok, ...
Ütközés a CERN-ben: nincs szükségük a Microsoftra Megváltoztatta a Microsoft a CERN akadémiai státusát, egyúttal zsebbevágóan felemelte licencdíjait. Érthető, ha a világ legnagyobb részecskefizikai laboratóriuma be akarja bizonyítani, nincs szüksége...
Bluetooth eszközök váltak használhatatlanná a Windows frissítése után A Microsoft blokkolja a Bluetooth Low Energy (BLE) kulcsokat használó eszközöket egy biztonsági rés miatt.
Cyberpunk 2077 - nagyon durva titkolózás előzte meg Keanu Reeves színpadra lépését A színész felbukkanása az E3 legnagyobb meglepetése volt, a Microsoft pedig mindent meg is tett annak érdekében, hogy ne lepleződjenek le idő előtt.
E3 2019 - jól halad az Age of Empires 4, még idén hallani fogunk róla A Microsoft E3-as sajtókonferenciájának egyik nagy hiányzója kétségtelenül az Age of Empires 4 volt, de Phil Spencer nincs aggodalomra oka a rajongóknak.
E3 2019 - kiderült, mennyibe kerülnek a Halo: The Master Chief Collection játékai PC-n A Microsoft méltányos áron fogja adni a klasszikusokat.