E3 2019 - a Nintendo ügyvédekkel köszönt rá az egyik nagy E3 szivárogtatóra

A Nintendo megelégelte, hogy Sabi komoly infókat szivárogtatott ki a show előtt, és ráküldte az ügyvédeit.

2019. június 10. 17:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Rövid előzetesen a Pokémon Sword & Shield Odébb van még a Pokémon Sword & Shield megjelenése, a Nintendo és a The Pokémon Company mégis kidobta a játék első japán tévéreklámját, ami hangulatos kedvcsinálónak sem utolsó.

Idén biztosan nem kap ráncfelvarrást a Switch Most, hogy a Nintendo Switch Lite bemutatkozott, adja magát a kérdés, hogy megkaphatjuk-e idén a Switch korábban szintén pletykált "Pro-kiadását" is. A Nintendo of America elnöke, Doug Bowser lehűtött...
A Nintendo, a Sharp és a Ricoh is hátat fordíthat Kínának Részben megerősítést nyertek a néhány nappal ezelőtt ismertté vált tervek. A japán konzolgyártó döntése ugyanakkor nem függ össze az amerikai-kínai kereskedelmi háborúval.
Nintendo 64-cipőt villantott a Nike Nem ez az első eset, hogy a Nike egy videojátékkonzol dizájnjából merít ihletet a legújabb sportcipőjéhez, így talán nem is olyan meglepő, hogy a Nintendo egyik klasszikus gépe szolgált most inspiráci...
Nintendo Switch Online - tízmillió előfizető A Nintendo elnöke, Shuntaro Furukawa nemrég megtartotta a cég befektetőinek tartott éves beszámolóját, ahol kiderült, egyelőre nagyon hasít a tavaly szeptemberben indult Nintendo Switch Online.
Nintendo Switchre is lett Assassin’s Creed III, de vajon kinek jó ez? Hét év után érkezett meg a Nintendo kézikonzoljára, de nem ájultunk el tőle.

A Nintendo Switch idei játékai nem forradalmiak, de ez nem jelenti, hogy unatkozni fogunk Egy rövid kirándulás alkalmával kipróbáltuk és meglestük a hibrid konzolra a Nintendótól és más stúdióktól idén érkező játékok színe-javát.
Egy fiatal játékos összerakta a Super Mario Maker 2-t a PS4-es LittleBigPlanet 3-ban A zseniális rajongói projektnek hála többé-kevésbé már a Sony masináján is elérhető a Nintendo alkotása.
Brit toplista: tarolt a Super Mario Maker 2 A Nintendo játékai az elmúlt időszakban rendszeresen remek rajtot tudhattak maguk mögött, ezúttal a Super Mario Maker 2 szerezte meg könnyedén az első helyet. Ugyanakkor több új befutó is képes volt b...
Készül az Ice Age: Scrats Nutty Adventure A legújabb Jégkorszak játék a tervek szerint idén ősszel jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Nintendo Switch-re.
Terraria - holnaptól már Switchen is Az eredetileg 2011-ben útjának indított, meglehetősen sikeres és népszerű Terraria végre megkapja a switches átiratát, melyet június 27-tól a Nintendo eShop kínálatában érhetünk el.
Mario Royale - akcióba léptek a Nintendo ügyvédei Nem sokáig húzta ki eredeti formájában a Mario Royale, ahogy azt a játék alkotója is megjósolta, a Nintendo ügyvédei már be is jelentkeztek nála, hogy azonnal lője le a programot. Most egy alternatív ...